Aluat Tras Prosciutto Pizza

Aluat Tras Prosciutto Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați aluatul Tras de Prosciutto Pizzan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1275 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 7,81 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar ( cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru aluat: Movilați făina pe o suprafață de lucru și formați un puț în centru. Se încălzește apa filtrată la 90 de grade, se dizolvă drojdia și se lasă deoparte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă FiltratăApă Filtrată
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați sarea în fântână împreună cu jumătate din amestecul de drojdie. Lucrând din centru spre exterior, trageți părțile laterale ale puțului în centru până când toată făina este încorporată (amestecul va fi lipicios). Continuați să amestecați aluatul și adăugați drojdia rămasă în trepte până când se încorporează tot amestecul de drojdie. Frământați aluatul până când este elastic, mătăsos și nu mai este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
4
Adăugați ciupituri de făină, dacă este necesar, pentru a reduce aderența, dar nu adăugați prea mult sau aluatul va fi uscat. Frământați aluatul timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
5
Formați aluatul într-o bilă și puneți aluatul într-un bol acoperit cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei timp de 1 oră. Puneți aluatul în jos, apăsați cea mai mare parte a aerului și modelați-l înapoi într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
7
Lăsați aluatul să crească încă 3 ore. Puneți aluatul în jos, formați-l într-o bilă și refrigerați timp de 24 până la 36 de ore pentru a "întârzia" pe o tavă de foi acoperită cu folie de plastic. Când este gata, lăsați aluatul să se încălzească la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
PunchPunch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Adăugați capătul prosciutto, morcovii, țelina, ceapa și usturoiul într-un vas și acoperiți cu 1 galonapă rece. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 2 ore. Lăsați prosciutto-ul să se răcească în lichid timp de 1 oră (ar trebui să fie fraged furculiță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Scoateți prosciutto, trageți carnea de porc, aruncați jumătate din pielea exterioară și amestecați restul cu prosciutto tras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Tăiați vârfurile de pe praz în partea fragedă a prazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
2
Tăiați prazul în jumătate, de sus în jos. Clătiți bine prazul în apă rece pentru a îndepărta toată murdăria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Tăiați prazul în jumătăți de lună de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Sotati prazul la foc mediu intr-o cratita mare cu untul pana cand este foarte fraged, 30-40 de minute, amestecand dupa cum este necesar. Când prazul este uscat, degresați cu vinul și reduceți până aproape uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați crema și reduceți până aproape uscat. Condimentează cu sare și piper. Se lasă să se răcească înainte de a adăuga la pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Înveliți fundul unei tigaie cu uleiul, apoi adăugați ceapa și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați zahărul și puțină sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Se sotează ceapa până începe să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați 1/4 cană de apă și gătiți până se evaporă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Adăugați oțetul balsamic și reduceți până când ceapa își pierde criza și tigaia este uscată. Se lasă să se răcească înainte de a completa pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Pentru măslinele negre vindecate: într-un vas mare, aduceți 1 galon de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Adăugați măslinele într-o strecurătoare și înmuiați de 5 până la 6 ori în apa clocotită pentru a îndepărta excesul de sare. Între timp, încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mediu într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Adăugați rozmarinul proaspăt și încălziți în ulei până când este doar parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați măslinele în uleiul de rozmarin. Se lasă să se răcească la temperatura camerei pentru a se marina. Marinați măslinele peste noapte pentru a ridica aroma de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Puneți o piatră de pizza în cuptor și preîncălziți la 550 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Lăsați-l să se încălzească cel puțin 30 de minute.
3
Formați aluatul într-un disc de 12 inci cu multă făină de bancă (asigurați-vă că aluatul are aceeași grosime în tot, în special în centru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Așezați pe o coajă de pizza pudrată cu făină și întindeți prazul topit pe aluat uniform, lăsând o margine de 1 inch în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Răspândiți uniform 2 uncii brânză fontina rasă, 3 uncii trase prosciutto și aproximativ 1 uncie ceapă caramelizată peste pizza. Scatter 8 rozmarin-măsline murate cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Brânză FontinaBrânză Fontina
ProsciuttoProsciutto
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Se presară cu puțin Parmigiano-Reggiano. Glisați pizza pe piatra fierbinte și coaceți până când brânza se topește și crusta începe să se răcească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți pizza din cuptor și feliați în 6 bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Serviți imediat.

Ingrediente

13 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmdrojdie activă uscată * Vezi nota lui Cookdrojdie activă uscată * Vezi nota lui Cook2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de pizzerie sau amestec 50/50 făină de pâine și făină universală, plus mai mult pentru praf (recomandat: Caputo 00 făină de pizzerie sau amestec 50/50 pâine King Arthur și făină universală)făină de pizzerie sau amestec 50/50 făină de pâine și făină universală, plus mai mult pentru praf (recomandat: Caputo 00 făină de pizzerie sau amestec 50/50 pâine King Arthur și făină universală)2morcovi, tocați grosiermorcovi, tocați grosier2tulpini de țelină, curățate și tocate grosiertulpini de țelină, curățate și tocate grosier571 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.brânză fontina rasăbrânză fontina rasă1crenguțărozmarin proaspătrozmarin proaspăt12 lingurițe de pudră de usturoi1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1praz, tunspraz, tuns591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline negre întărite cu saremăsline negre întărite cu sare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)3 linguri de parmezan proaspăt ras, plus coaja (opțional)6creveți și cu veneBrânză Parmiagano-Reggiano rasă, după cum este necesarBrânză Parmiagano-Reggiano rasă, după cum este necesar9071 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.prosciutto, piele la capătul gambei de la deli (recomandat: Prosciutto di San Daniele)prosciutto, piele la capătul gambei de la deli (recomandat: Prosciutto di San Daniele)1ceapă roșie, decojităceapă roșie, decojită6creveți și cu veneSareSare6creveți și cu veneSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat6creveți și cu veneSare de mareSare de mare53 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă filtratăapă filtrată1gallonparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb (recomandat: Amaise)vin alb (recomandat: Amaise)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilusturoi, curățat și lăsat întregusturoi, curățat și lăsat întreg2ceapă galbenă, tocată grosierceapă galbenă, tocată grosier

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În17 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista