Aluat Tras Prosciutto Pizza

Aluat Tras Prosciutto Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați aluatul Tras de Prosciutto Pizzan. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 105g de grăsime, și un total de 1275 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 7,81 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, brânză fontina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar ( cum să) + aluat de pizza cu brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru aluat: Movilați făina pe o suprafață de lucru și formați un puț în centru. Se încălzește apa filtrată la 90 de grade, se dizolvă drojdia și se lasă deoparte timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă FiltratăApă Filtrată
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
3
Adăugați sarea în fântână împreună cu jumătate din amestecul de drojdie. Lucrând din centru spre exterior, trageți părțile laterale ale puțului în centru până când toată făina este încorporată (amestecul va fi lipicios). Continuați să amestecați aluatul și adăugați drojdia rămasă în trepte până când se încorporează tot amestecul de drojdie. Frământați aluatul până când este elastic, mătăsos și nu mai este lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Adăugați ciupituri de făină, dacă este necesar, pentru a reduce aderența, dar nu adăugați prea mult sau aluatul va fi uscat. Frământați aluatul timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Formați aluatul într-o bilă și puneți aluatul într-un bol acoperit cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Lăsați aluatul să crească la temperatura camerei timp de 1 oră. Puneți aluatul în jos, apăsați cea mai mare parte a aerului și modelați-l înapoi într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
7
Lăsați aluatul să crească încă 3 ore. Puneți aluatul în jos, formați-l într-o bilă și refrigerați timp de 24 până la 36 de ore pentru a "întârzia" pe o tavă de foi acoperită cu folie de plastic. Când este gata, lăsați aluatul să se încălzească la temperatura camerei cel puțin 30 de minute înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Adăugați capătul prosciutto, morcovii, țelina, ceapa și usturoiul într-un vas și acoperiți cu 1 galonapă rece. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți timp de 2 ore. Lăsați prosciutto-ul să se răcească în lichid timp de 1 oră (ar trebui să fie fraged furculiță).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scoateți prosciutto, trageți carnea de porc, aruncați jumătate din pielea exterioară și amestecați restul cu prosciutto tras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1
Tăiați vârfurile de pe praz în partea fragedă a prazului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Tăiați prazul în jumătate, de sus în jos. Clătiți bine prazul în apă rece pentru a îndepărta toată murdăria.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Tăiați prazul în jumătăți de lună de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Sotati prazul la foc mediu intr-o cratita mare cu untul pana cand este foarte fraged, 30-40 de minute, amestecand dupa cum este necesar. Când prazul este uscat, degresați cu vinul și reduceți până aproape uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați crema și reduceți până aproape uscat. Condimentează cu sare și piper. Se lasă să se răcească înainte de a adăuga la pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
1
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare. Înveliți fundul unei tigaie cu uleiul, apoi adăugați ceapa și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați zahărul și puțină sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se sotează ceapa până începe să se rumenească, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4
Adăugați 1/4 cană de apă și gătiți până se evaporă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Adăugați oțetul balsamic și reduceți până când ceapa își pierde criza și tigaia este uscată. Se lasă să se răcească înainte de a completa pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Pentru măslinele negre vindecate: într-un vas mare, aduceți 1 galon de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Adăugați măslinele într-o strecurătoare și înmuiați de 5 până la 6 ori în apa clocotită pentru a îndepărta excesul de sare. Între timp, încălziți uleiul de măsline extravirgin la foc mediu într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Adăugați rozmarinul proaspăt și încălziți în ulei până când este doar parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
9
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați măslinele în uleiul de rozmarin. Se lasă să se răcească la temperatura camerei pentru a se marina. Marinați măslinele peste noapte pentru a ridica aroma de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Puneți o piatră de pizza în cuptor și preîncălziți la 550 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)1 Ceapă Verde, Feliată, Pentru Ornat (opțional)
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Lăsați-l să se încălzească cel puțin 30 de minute.
3
Formați aluatul într-un disc de 12 inci cu multă făină de bancă (asigurați-vă că aluatul are aceeași grosime în tot, în special în centru).
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Așezați pe o coajă de pizza pudrată cu făină și întindeți prazul topit pe aluat uniform, lăsând o margine de 1 inch în exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Răspândiți uniform 2 uncii brânză fontina rasă, 3 uncii trase prosciutto și aproximativ 1 uncie ceapă caramelizată peste pizza. Scatter 8 rozmarin-măsline murate cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
Brânză FontinaBrânză Fontina
ProsciuttoProsciutto
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Se presară cu puțin Parmigiano-Reggiano. Glisați pizza pe piatra fierbinte și coaceți până când brânza se topește și crusta începe să se răcească, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți pizza din cuptor și feliați în 6 bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Serviți imediat.

Ingrediente

1Crustă: firimituri de biscuiți grahamdrojdie activă uscată * Vezi nota lui Cookdrojdie activă uscată * Vezi nota lui Cook2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)pulpă de miel (scoasă din frigider și lăsată să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de preparare)2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de pizzerie sau amestec 50/50 făină de pâine și făină universală, plus mai mult pentru praf (recomandat: Caputo 00 făină de pizzerie sau amestec 50/50 pâine King Arthur și făină universală)făină de pizzerie sau amestec 50/50 făină de pâine și făină universală, plus mai mult pentru praf (recomandat: Caputo 00 făină de pizzerie sau amestec 50/50 pâine King Arthur și făină universală)2morcovi, tocați grosiermorcovi, tocați grosier2tulpini de țelină, curățate și tocate grosiertulpini de țelină, curățate și tocate grosier57ardei habenerobrânză fontina rasăbrânză fontina rasă1crenguțărozmarin proaspătrozmarin proaspăt1parmezan ras1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1praz, tunspraz, tuns591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmăsline negre întărite cu saremăsline negre întărite cu sare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin2Crustă: firimituri de biscuiți grahamfripturi de carne din New Yorkfripturi de carne din New York61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteBrânză Parmiagano-Reggiano rasă, după cum este necesarBrânză Parmiagano-Reggiano rasă, după cum este necesar907ardei habeneroprosciutto, piele la capătul gambei de la deli (recomandat: Prosciutto di San Daniele)prosciutto, piele la capătul gambei de la deli (recomandat: Prosciutto di San Daniele)1ceapă roșie, decojităceapă roșie, decojită61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSareSare61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare și piper negru proaspăt măcinatSare și piper negru proaspăt măcinat61 pachet de budincă instantă JELL-O cu aromă de dovleac și condimenteSare de mareSare de mare5Crustă: firimituri de biscuiți grahamunt nesăratunt nesărat591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilapă filtratăapă filtrată1gallonpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb (recomandat: Amaise)vin alb (recomandat: Amaise)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilusturoi, curățat și lăsat întregusturoi, curățat și lăsat întreg2ceapă galbenă, tocată grosierceapă galbenă, tocată grosier

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 luni între oțel inoxidabil, butoaie de stejar Slavonian, barriques franceze și tonneaux de a doua utilizare.
DificultateExpert
Gata În17 hrs, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista