Aluat Picant De Paie Cu Brânză Cheddar
Aluatul picant de paie de brânză Cheddar este un vegetarian rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 179 calorii. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, jumătate și jumătate, blocați brânza Cheddar ascuțită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare includ Răsuciri De Paie De Brânză, Brânză Paie-Spanac Caserola, și Tartele De Roșii Cu Paie De Brânză.
Instrucțiuni
Pulsați primele 5 ingrediente într-un robot de bucătărie la intervale de 5 secunde până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere.
Adăugați jumătate și jumătate și procesați 10 secunde sau până când aluatul formează o bilă.
Notă: aluatul poate fi învelit în folie de plastic, sigilat într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar și răcit până la 3 zile.
Triunghiuri Cheddar cu patru semințe: Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți aluatul și împărțiți-l în jumătate.
Rulați fiecare jumătate într - o rundă de 9 până la 10 inci.
Transferați rundele pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Bateți împreună 1 albus de ou și 1 linguriță. apă doar până la spumă. Se amestecă împreună 1/4 cană semințe de dovleac prăjite, sărate; 1/4 cană sâmburi de floarea soarelui prăjite; 2 linguri. semințe de susan prăjite;și 2 linguri. semințe de susan negru.
Periați rundele cu amestec de albuș de ou și presărați cu amestec de semințe.
Tăiați fiecare rundă în pene de dimensiuni aleatorii, folosind o roată de patiserie canelată. Separați pene la aproximativ 1 inch distanță.
Coaceți 16 până la 18 minute; se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă 30 de minute. Mărci: 24 la 32 triunghiuri. Timp practic: 20 min.; Timp Total: 1 oră, 22 min., inclusiv aluatul.
Cheddar picant paie" lungi": Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți aluatul și întoarceți-vă pe o suprafață bine făinată; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare jumătate într - un dreptunghi de 12 x 8 inci (aproximativ 1/8 inch grosime).
Tăiați aluatul în benzi late de 3/4 inci folosind un cuțit ascuțit sau o roată de patiserie canelată, scufundând cuțitul în făină după fiecare tăietură pentru a asigura tăieturi curate.
Așezați benzi pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până când marginile sunt bine rumenite; se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă 30 de minute. Mărci: despre 3 duzină. Timp practic: 15 min.; Timp Total: 1 oră, 26 min., inclusiv aluatul.
Butoane Pecan-Cheddar: Preîncălziți cuptorul la 30
Pregătiți aluatul și formați-l în bile de 1 inch.
Bateți împreună 2 albușuri de ou și 2 lingurițe. apă. Înmuiați bilele în amestec de albuș de ou și rulați în 2 căni de nuci pecan tocate mărunt.
Așezați 1 inch pe foi de copt tapetate cu hârtie pergament.
Coaceți 1 oră; se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă 30 de minute. Mărci: despre 4 1/2 duzină. Timp practic: 30 min.; Timp Total: 3 ore., inclusiv aluatul.
Cookie-uri picante de Aperitiv Cheddar: Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți aluatul și întoarceți-vă pe o suprafață bine făinată; împărțiți în jumătate.
Rulați fiecare jumătate până la grosimea de 1/8 inch.
Tăiați cu tăietori asortați în formă de stea de 2 1/2 - până la 3 1/2-inch; așezați la 2 inci distanță pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Coaceți 16 până la 18 minute; se răcește pe foi de copt pe rafturi de sârmă 30 de minute. Mărci: 28 (3 1/2-inch) cookie-uri sau 72 (2 1/2-inch) cookie-uri. Timp practic: 20 min.; Timp Total: 1 oră, 38 min., inclusiv aluatul. Notă: poziționați tăietorii de prăjituri strâns împreună pentru a tăia formele; aluatul va fi dur dacă este rerolat.