Aluat Dulce De Bază
Aluatul dulce de bază este un vegetarian rețetă cu 48 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 97 calorii. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 23 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți ouă, făină, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Aluat Dulce De Bază, Aluat De Drojdie Dulce De Bază, și Aluat De Pizza De Bază.
Instrucțiuni
Scaldă laptele într-o cratiță medie.
Adăugați apă rece în laptele ars.
Scoateți 1/4 cană lichid; amestecați drojdia în lichid când este răcită până la călduță. Pentru lichid în cratiță, adăugați sare, zahăr, scurtare și ouă.
Adăugați drojdia dizolvată în cratiță.
Cerneti si masurati faina intr-un bol mare. Faceți o fântână în făină și turnați lichidele în fântână. Se amestecă cu o lingură mare de lemn până când lichidul dispare.
Cu o mână, amestecați aluatul în castron folosind mișcarea rotativă oscilantă. Formați treptat aluatul într-o bilă netedă, apoi frământați în castron timp de 2 minute.
Ungeți blatul cu scurtare topită. Acoperiți și lăsați aluatul să crească la temperatura camerei timp de 2 ore. Nu puneți vasul pe radiator sau în loc fierbinte. Stai departe de proiecte. Lăsați aluatul să crească până se dublează în vrac.
Punch jos aluat. Folosiți aluat pentru orice rețetă de pâine dulce.