Aluatul de prăjituri prăjit cu Fleur de sel este un desert care servește 72. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 139 calorii. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați făină, extract de vanillan, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare includ Aluat de prăjituri prăjit cu Fleur De Sel, Aluat De Prăjituri Prăjite, și Aluat De Prăjituri Prăjite.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Adăugați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare. Folosind un tel, amestecați amestecul pentru a încorpora toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Crema de unt într-un mixer de stand până când se luminează. Adăugați încet zaharurile și continuați să faceți cremă până când amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Scorțișoară Măcinată, Nucșoară Proaspăt Rasă și Cuișoare Măcinate, Amestecate
3
Adăugați ouăle câte 1, bătând bine după fiecare ou. Se amestecă vanilia. La viteză mică, adăugați amestecul de făină. Odată încorporate, pliați chipsurile de ciocolată cu mâna.
Luați 2 lingurițe de aluat sau, dacă folosiți o lingură, luați o lingură bună și rotiți-o în bile. Îmi folosesc mâinile, este mai rapid și mult mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle Albe
5
Puneți bilele de aluat pentru biscuiți pe o foaie de copt și introduceți-le în congelator până când sunt ferme, aproximativ 30 de minute. Răcirea aluatului va ajuta aluatul să se lipească de bilele de prăjituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1
Combinați făina, zahărul și praful de copt într-un castron mare. Luați un tel și dați amestecului câteva vârtejuri pentru a încorpora ingredientele și a sparge orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Bateți oul și seltzerul, asigurându-vă că combinați bine. Doriți ca aluatul să aibă consistența smântânii grele, așa că adăugați mai mult seltzer, dacă este necesar, pentru a realiza acest lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Apă Spumantă
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
3
Într-un vas mare, cu fund greu, încălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Lucrând în loturi, adăugați 3 bile de aluat răcite în aluat și întoarceți-le pentru a acoperi complet. Folosind o furculiță sau o lingură cu fante, scoateți fiecare bilă de aluat pentru biscuiți din aluat, lăsând excesul de aluat să picure înapoi în castron, apoi strecurați-l foarte atent în uleiul fierbinte și repetați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Prăjiți nu mai mult de 3 la un moment dat, deoarece nu doriți ca temperatura uleiului să scadă. Folosind o lingură cu fante, întoarceți-le de câteva ori până se rumenesc, aproximativ 3 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Scoateți bilele crocante de aluat de biscuiți din ulei pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Pastă Portocalie și Galbenă
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Se presară cu un vârf generos de fleur de sel și se servește cald. Bucurați-vă!
Cookie-urile funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Madeira și Prosecco. Prosecco dulce cu bule nu copleșește cookie-urile simple de zahăr sau de pâine scurtă, un sherry dulce de cremă completează cookie-urile condimentate, iar notele de nuci madeira se potrivesc perfect cu cookie-urile cu nuci. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.