Aluat De Plăcintă Cu Crustă Dublă
Aluatul de plăcintă cu crustă dublă ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 20. O porție conține 152 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână unt, sare kosher, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Plăcintă cu unt de arahide cu crustă de covrig, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Înghețată Cu Aluat Dublu Pentru Biscuiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, rotiți împreună făina, zahărul și sarea.
Adăugați unt și pulsați în bucăți de mărime de mazăre.
Stropiți 2/3 cană de apă foarte rece peste firimituri și pulsați doar până se umezește uniform. Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și adunați-l într-o bilă, întorcând aluatul pentru a combina orice firimituri uscate.
Înfășurați aluatul în folie de plastic, apoi apăsați pe un disc de aproximativ 1 in. gros. Răciți aluatul cel puțin 1 oră și până la 2 zile.
Puneți aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și împărțiți-l în jumătate. Cu un sucitor ușor făinat, rulați 1 jumătate pentru a forma o rundă de 1/8 in. gros și cel puțin 14 în. larg; ridicați și întoarceți aluatul ocazional, pudrând dedesubt cu mai multă făină.
Îndoiți aluatul în jumătate, ridicați ușor fără a vă întinde și așezați marginea pliată în centrul unui 9 1/2 până la 10 in. tigaie adâncă. Desfaceți și ușurați aluatul în tigaie. Tăiați marginea uniform 1 in. dincolo de marginea pan; aruncați resturile. Îndoiți marginea sub ea însăși, astfel încât să fie la același nivel și să se sprijine deasupra jantei.
Pentru un blat de zăbrele: pe o bucată de hârtie pergament, întindeți jumătatea rămasă de aluat în același mod.
Tăiați aluatul în fâșii de 1/2 in. la 3/4 în. larg.
Transferați benzi pe pergament pe o farfurie mare și răciți.
Faceți înainte: răciți aluatul până la 2 zile.