Aluat De Pizza I
Pizza Aluat s-ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1676 calorii, 42G de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă vegană servește 1 și costă 91 de cenți pe porție. Un amestec de ulei vegetal, apă caldă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. 1442 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 98%. Rețete similare includ Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza la grătar ( cum să) + aluat de pizza cu brânză.
Instrucțiuni
Combinați făina, sarea, zahărul și drojdia într-un castron mare.
Se amestecă în ulei și apă caldă.
Răspândiți-vă pe o tigaie mare de pizza. Sus după dorință.
Coaceți la 375 grade C (190 grade C) timp de 20 până la 25 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Santa Margherita Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Chianti Classico Riserva]()
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiol și pietre de pământ. Aromele tanice, de stejar, sunt luminoase și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau de porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon