Aluat De Pizza De Bază

Aluat De Pizza De Bază
Reteta aluat de Pizza de bază ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 12 minute. Această rețetă face 12 porții cu 144 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de drojdie activă, zahăr, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 47%. Încercați Aluat De Pizza De Bază, Aluat De Pizza De Bază, și Aluat De Masă De Bază pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Se amestecă făina, uleiul de măsline și sarea pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor presărată cu făină de semolă; frământați 5 minute sau până când este neted și elastic. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un vas ușor uns, întorcându-l spre unsoare. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De GrâuFăină De Grâu
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Puneți aluatul în jos. Împărțiți în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
DificultateUșor
Gata În12 m.
Porții12
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista