Aluat De Masă De Bază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aluatul de masă de bază. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 26 și costă 17 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ardei iute ancho, praf de copt, masa harina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aluat De Pizza De Bază, Aluat Dulce De Bază, și Aluat De Pizza De Bază.
Instrucțiuni
Combinați bulionul de pui și ardeii iute ancho într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 2 minute sau până când ardeii iute sunt fragede; se răcește ușor,
Combinați amestecul de bulion și porumbul într-un blender; procesați până se omogenizează.
Lingurați ușor masa harina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați masa harina, sarea și praful de copt, amestecând bine cu un tel.
Tăiați în untură cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Adăugați amestecul de bulion la amestecul masa; se amestecă până se formează un aluat moale. Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.