Aluat De Masă De Bază

Aluat De Masă De Bază
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aluatul de masă de bază. O porție conține 77 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 26 și costă 17 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ardei iute ancho, praf de copt, masa harina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aluat De Pizza De Bază, Aluat Dulce De Bază, și Aluat De Pizza De Bază.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul de pui și ardeii iute ancho într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mare timp de 2 minute sau până când ardeii iute sunt fragede; se răcește ușor,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Combinați amestecul de bulion și porumbul într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Lingurați ușor masa harina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Combinați masa harina, sarea și praful de copt, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
Sezonul GoyaSezonul Goya
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
5
Tăiați în untură cu un blender de patiserie sau două cuțite până când amestecul seamănă cu o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UnturăUntură
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Adăugați amestecul de bulion la amestecul masa; se amestecă până se formează un aluat moale. Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții26
Scor De Sănătate9
Revista