Aluat De Făină De Porumb

Aluat De Făină De Porumb
Aluatul de porumb este un fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă cu 10 porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel de mâncare are 214 calorii, 2G de proteine, și 15g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de bulion cald de pui, scurtarea legumelor, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Aluat De Găluște Din Făină De Porumb, Aluat De Crustă Din Făină De Porumb, și Ciocolata Chip Cookie Aluat Prajiturele Cu Cookie Aluat Buttercr.

Instrucțiuni

1
Bateți scurtarea la viteză medie cu un mixer electric 5 minute sau până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Amestecați făina de porumb și bulionul cald de pui într-un bol mediu până se amestecă bine. Adăugați treptat amestecul de făină de porumb la scurtare, bătând la viteză medie doar până la amestecare după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
ScurtareaScurtarea
Făină De PorumbFăină De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați sare și boia de ardei, bătând doar până se amestecă. Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați-l deoparte până este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
AluatAluat
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant, și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista