Reteta de aluat de aluat de aluat este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție conține 172 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 23 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare, ou, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Aluat De Găluște Din Făină De Porumb, Sos De Pâine De Porumb, și Sos De Pâine De Porumb.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați țelină, ceapă și salvie; sotati la foc mediu-mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
1/2 Crenguță Rozmarin
3
Combinați făina de porumb și următoarele 4 ingrediente într-un bol mediu; adăugați amestecul de ou, lapte și țelină, amestecând până când ingredientele uscate sunt umezite.
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.