Aluat De Aluat
Sourdough Starter ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 311 calorii, 10g de proteine, și 1g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3 și costă 20 de cenți pe porție. 67 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de drojdie activă, făină, apă caldă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Mărturisirea # 52: Sourdough este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Clătite cu aluat de afine / cu starter de aluat, și Aluat de aluat și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, apa caldă și drojdia într-un bol mare de sticlă.
Lăsați să stea descoperit într-un loc cald peste noapte sau până la 48 de ore. Cu cât amestecul este mai lung, cu atât fermentul va fi mai puternic.
După fermentare, starterul este gata de utilizare sau de depozitare acoperit în frigider. Hrăniți o dată sau de două ori pe săptămână cu 1 cană de lapte, 1 cană de făină și 1/4 cană de zahăr; lăsați starterul să se odihnească la temperatura camerei câteva ore după hrănire.