Aluat Cu Brânză Chili

Aluat Cu Brânză Chili
Chili-brânză Sourdough ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 55 calorii. Această rețetă servește 36. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, brânză parmezană, ardei iute jalape și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, Vafe cu aluat cu șuncă și brânză, și Clatite cu aluat de afine / cu starter de aluat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați ingrediente în tigaia mașinii de pâine conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De PâineMașină De Pâine
2
Selectați ciclul de bază.
3
Scoateți pâinea coaptă din tigaie imediat. Se răcește pe un raft cu cel puțin 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se servește fierbinte, cald sau rece.
5
Pentru a face o pâine de 2 kilograme, utilizați 1 1/3 căni de apă, 1 1/3 căni de starter de aluat, 4 căni de făină de pâine, 2/3 cană de făină de secară, 4 lingurițe de zahăr, 1 linguriță de sare și 1 pachet de drojdie uscată activă, 1/2 cană de cric uscat mărunțit sau parmezan și 1/3 cană de ardei iute jalapeo proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De AluatAluat De Aluat
Drojdie Uscată ActivăDrojdie Uscată Activă
ParmezanParmezan
Făină De PâineFăină De Pâine
Făină De SecarăFăină De Secară
Ardei IuteArdei Iute
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu accente verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a vintage - ului: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspete tăiate. Pe gust este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții36
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista