Sourdough, ciuperci sălbatice, și sos de Bacon ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 503 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 3,84 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel cu frunze plate, sare și piper, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Aluat, ciuperci sălbatice și pansament cu slănină, Sos De Ciuperci Sălbatice-Slănină, și Salată de Kale și Grapefruit cu slănină caldă-pansament cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Întindeți pâinea pe o foaie mare de copt (sau 2 foi de copt mai mici) într-un strat uniform și coaceți, amestecând de câteva ori, până se rumenesc ușor, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Scoateți și lăsați să se răcească. Odată răcit, puneți cuburile într-un castron foarte mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Creșteți căldura la 375 grade F.
6
Combinați ciupercile într-un vas mare de copt sau foaie de copt, aruncați cu 3 linguri de ulei și condimentați cu sare și piper. Prăjiți la cuptor, amestecând de mai multe ori, până se rumenesc moale și auriu, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
În timp ce ciupercile se prăjesc, încălziți restul de 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare cu fața înaltă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați slănina și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și grăsimea s-a topit, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Scoateți slănina cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
10
Îndepărtați toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime topită în tigaia sotată și așezați-o din nou pe aragaz la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
11
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
12
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
13
Adăugați 3 căni din bulionul de pui și ierburile, condimentați cu sare și piper și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
14
Adăugați ciupercile în pâine, apoi adăugați amestecul de ceapă/stoc, ou, sare și piper și amestecați ușor până se combină. Pansamentul trebuie să fie foarte umed, adăugați mai mult stoc după cum este necesar. Răzuiți amestecul într-un vas de copt din sticlă de 13 pe 9 cu 2 inci. Acoperiți cu folie și coaceți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
15
Scoateți folia și continuați să coaceți până când blatul este maro auriu, cu aproximativ 30 până la 40 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
16
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute înainte de servire.