Aluat Centenar La Cuptor Cu Vatră
Nevoie de o vegan hor d ' oeuvre? Aluatul centenar copt cu vatră ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 51 calorii. Această rețetă servește 36 și costă 4 cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați drojdie activă, făină de pâine, starter de aluat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cheesecake Centenar, Mărturisirea # 52: aluatul este cel mai dur rival al meu ... pâine artizanală cu un Starter de aluat, și Clatite cu aluat de afine / cu starter de aluat.
Instrucțiuni
Adăugați ingrediente în tigaia mașinii de pâine conform instrucțiunilor producătorului.
Selectați ciclul aluatului.
Răzuiește aluatul pe o scândură acoperită generos cu făină de pâine. Având grijă să nu perforați sau să rupeți suprafața aluatului (interiorul este lipicios), bateți ușor aluatul cu mâinile făinoase pentru a forma o pâine rotundă de aproximativ 8 inci lățime; nu frământați.
Presărați 2 linguri făină de pâine peste aluat.
Glisați o racletă de patiserie sau o spatulă largă sub pâine pentru a slăbi, apoi ridicați rapid și cu atenție pe o foaie de copt unsă cu unt de 14 pe 17 inci. Pat pentru a remodela pâine, dacă este necesar.
Acoperiți ușor pâinea cu folie de plastic și lăsați să stea până se umflă, aproximativ 30 de minute.
Cu o lamă de ras cu făină sau un cuțit foarte ascuțit, tăiați 2 până la 3 tăieturi adânci de aproximativ 1/2 inch peste partea superioară a pâinii.
Coaceți într-un cuptor 425 până se rumenesc bogat, 25 până la 30 de minute.
Transferați pâinea într-un raft pentru a se răci cu cel puțin 15 minute înainte de feliere.
Se servește fierbinte, cald sau rece.
Pentru a face o pâine de 2 kilograme, folosiți 1 1/3 căni de apă, 1 1/3 căni de aluat, 4 căni de făină de pâine, 2/3 cană de făină de secară, 4 lingurițe de zahăr, 1 linguriță de sare și 1 pachet drojdie uscată activă.