Alternativă De Brânză Vegană Sharp Cheddar

Alternativă De Brânză Vegană Sharp Cheddar
Sharp Cheddar Vegan brânză alternativă este un fără gluten și vegan felul principal. O porție conține 865 calorii, 21g de proteine, și 76g de grăsime. Această rețetă servește 3 și costă 2,73 USD pe porție. Un amestec de miso de orez brun, ulei de canolan, fulgi de drojdie nutrițională și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de alaun, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. 1241 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Alternativă De Brânză Vegană Mozzarella Topită, Burger Balsamic De Arțar Barbequed Cu Brânză Cheddar Ascuțită, și Vegan Gourmet cremă de brânză alternativă de lapte de la Follow Your Heart.

Instrucțiuni

1
Puneți caju, drojdia nutritivă, rejuvelac, uleiul opțional, 1 lingură de miso și sarea într-un blender.Procesați până când este neted și cremos, oprindu-vă ocazional pentru a răzui borcanul blenderului și mutați amestecul spre lame.Gustați și adăugați mai mult miso, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
CajuCaju
MisoMiso
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați amestecul într-un vas sau recipient de sticlă curat, acoperiți și lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 24 până la 72 de ore, în funcție de cât de ascuțită doriți o aromă și de temperatura ambiantă (fermentația va continua mai repede la temperaturi mai calde).
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Transferați brânza într-o cratiță medie grea și amestecați guma de caragenan și xantan cu o lingură de lemn.Gatiti la foc mediu, amestecand aproape constant. Amestecul va fi foarte gros, granulat și dificil de amestecat la început.Continuați să gătiți și să amestecați până când este neted și lucios și începe să se îndepărteze de părțile lateraledin tigaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gumă XantanGumă Xantan
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Transferați într-o matriță de sticlă sau metal și neteziți partea superioară.
5
Lăsați să se răcească complet la temperatura camerei.Acoperiți și dați-l la frigider timp de cel puțin 6 ore, până când este ferm.
6
Puneți boabele într-un borcan de sticlă de 1 litru și adăugați apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Așezați un strat dublu de pânză de brânză peste gura borcanului și fixați-l cu o bandă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
8
Lăsați boabele să se înmoaie timp de 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
9
Scurgeți, apoi adăugați suficientă apă pentru a umezi boabele, dar nu atât de mult încât să fie scufundate în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
10
Puneți borcanul într-un loc cald, ferit de lumina directă a soarelui timp de 1 până la 3 zile și clătiți boabele o dată sau de două ori pe zi, de fiecare dată scurgându-se bine și apoi adăugând suficientă apă proaspătă pentru a le umezi.Continuați acest proces până când boabele au început să încolțească (vor apărea cozi mici).Împărțiți boabele încolțite în mod egal între două borcane de sticlă de 1 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
11
Se toarnă 3 căni de apă filtrată în fiecare borcan. Acoperiți fiecare borcan cu pânză de brânză proaspătă și fixați-l cu benzi de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă FiltratăApă Filtrată
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
12
Puneți borcanele într-un loc cald, ferit de lumina directă a soarelui timp de 1 până la 3 zile. Apa va deveni tulbure și albă, iar lichidul va avea o aromă ușor tartă, oarecum ca sucul de lămâie.Strecurați lichidul în borcane de sticlă curate și aruncați boabele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții3
Scor De Sănătate26
Revista