Almondină Clasică De Păstrăv
Almondina clasică de păstrăv necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 40. O porție conține 170 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mărar, mărar, păstrăv de mărime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Almondină Clasică De Păstrăv, Păstrăv Almondine, și Almondină De Păstrăv De Lămâie.
Instrucțiuni
tapetați tigaia pentru grătar cu folie.
Periați ambele păstrăvi cu unt topit și grătiți ambele părți la foc mediu până când pielea este crocantă. Puneți mărar proaspăt și felii de migdale prăjite în centrul păstrăvului.
Strat o parte a păstrăvului cu migdale prăjite (acest lucru se poate face cu ușurință stratificându-le pe o tavă plată sub grătar până când sunt crocante, maro deschis și ferme) pentru a arăta ca "solzi" - așezați pe 2 farfurii pentru a vă odihni.Fierbeți o cadă mică de cremă unică cu o masă de lămâie,sare și piper după gust și un mic vârf de zahăr. Se amestecă viguros în mod constant!
Adăugați o linguriță de migdale măcinate, mărar tocat mărunt, fulgi de migdale prăjiți, sare și piper după gust.
Așezați pe farfurie cu o lingură de servire, așezați păstrăvul deasupra și apoi stropiți mai mult pe partea acoperită cu migdale a păstrăvului.