Almondină Clasică De Păstrăv

Almondină Clasică De Păstrăv
Almondina clasică de păstrăv necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 40. O porție conține 170 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați mărar, mărar, păstrăv de mărime și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Almondină Clasică De Păstrăv, Păstrăv Almondine, și Almondină De Păstrăv De Lămâie.

Instrucțiuni

1
tapetați tigaia pentru grătar cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
2
Periați ambele păstrăvi cu unt topit și grătiți ambele părți la foc mediu până când pielea este crocantă. Puneți mărar proaspăt și felii de migdale prăjite în centrul păstrăvului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Mărar ProaspătMărar Proaspăt
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Strat o parte a păstrăvului cu migdale prăjite (acest lucru se poate face cu ușurință stratificându-le pe o tavă plată sub grătar până când sunt crocante, maro deschis și ferme) pentru a arăta ca "solzi" - așezați pe 2 farfurii pentru a vă odihni.Fierbeți o cadă mică de cremă unică cu o masă de lămâie,sare și piper după gust și un mic vârf de zahăr. Se amestecă viguros în mod constant!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cremă UnicăCremă Unică
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
PăstrăvPăstrăv
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Adăugați o linguriță de migdale măcinate, mărar tocat mărunt, fulgi de migdale prăjiți, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
Migdale FeliateMigdale Feliate
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
5
Așezați pe farfurie cu o lingură de servire, așezați păstrăvul deasupra și apoi stropiți mai mult pe partea acoperită cu migdale a păstrăvului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
PăstrăvPăstrăv
6
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții40
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista