Almond Raspberry Torte

Almond Raspberry Torte
Torta de zmeură de migdale ar putea fi doar lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 590 calorii, 8g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, migdale, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort De Migdale De Zmeură, Tortă de zmeură-migdale cu Ganache de ciocolată, și Inghetata mascarpone cu tort de migdale cu unt brun Crunch de migdale.

Instrucțiuni

1
Linia doi unsă 9-in. Tigăi rotunde de copt cu hârtie cerată și ungeți hârtia; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Într-un castron mare, bateți ouăle la viteză mare timp de 3 minute. Adăugați treptat zahăr, bătând până când amestecul devine gros și de culoare lămâie. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Combinați făina și praful de copt; bate în amestec de ouă. Într-o cratiță mică, încălziți laptele și untul până se topește untul; bate în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se întinde în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
5
Coaceți la 350 de minute pentru 28-32 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Între timp, într-o cratiță mică, aduceți apa și zahărul la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute. Se amestecă Amaretto; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie2 Căni De Fursecuri Cu Napolitană Cu Vanilie
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și untul până devin pufoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați zahărul și extractul cofetarilor; bate până se omogenizează. Într-un castron mic, combinați umplutura de zmeură și sucul de lămâie; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
9
Tăiați fiecare tort orizontal în două straturi.
10
Așezați stratul inferior pe o farfurie de servire; periați cu 3 linguri de sirop. Se acoperă cu 1/3 cană umplutură de migdale și 1/3 cană amestec de zmeură; repetați straturile de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
11
Se acoperă cu stratul de tort rămas; periați cu siropul rămas. Înghețați partea superioară și laturile tortului cu glazură. Apăsați migdale feliate pe părțile laterale ale tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
12
Se ornează cu zmeură. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Torte. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista