Almond Petits Fours

Almond Petits Fours
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Petits Fours de migdale. Această rețetă face 30 de porții cu 297 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă, unt și alte câteva ingrediente ale cofetarilor, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Almond Petits Fours, Primăvară Duș Migdale Petits Patru Labe, și Petits Fours pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Linia a 15-in. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu hârtie pergament; înveliți hârtia cu spray de gătit și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Boabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată NeagrăBoabe Espresso Acoperite Cu Ciocolată Neagră
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Într-un castron mare, cremă pasta de migdale, untul și zahărul până la lumină și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(Keebler)(Keebler)
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Coaceți la 325 de minute timp de 12-15 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie la un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Tăiați tortul pe jumătate în lățime.
7
Întindeți gemul peste o jumătate; deasupra cu jumătatea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
GemGem
8
Se taie în asortate 1-1 / 2-in. forme.
9
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, apa și crema de tartru. Gatiti la foc mediu-mare, fara agitare, pana cand pe un termometru cu bomboane se citeste 226 inkt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Se ia de pe foc; se răcește la temperatura camerei până la 100 de metri cubi. Se amestecă extractele. Folosind un mixer portabil, bateți zahărul cofetarilor până se omogenizează. Tentă glazură cu colorant alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Cornet De Zahăr De înghețatăCornet De Zahăr De înghețată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Înmuiați ușor petits fours, pe rând, în glazură caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
12
Îndepărtați cu o furculiță; lăsați excesul de glazură să se scurgă. (Dacă glazura devine prea groasă, amestecați 1 linguriță de apă fierbinte la un moment dat pentru a se subția.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
13
Așezați petits fours pe rafturi de sârmă peste hârtie cerată; lăsați să se usuce complet.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista