Această rețetă servește 10. O porție conține 982 calorii, 16g de proteine, și 70g de grăsime. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână grea, ouă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cheesecake cu smochine și migdale, Cheesecake Cu Migdale De Ciocolată, și Cheesecake Cu Migdale De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.Faceți crustă: într-un castron, amestecați firimiturile de cracker graham, migdalele și sarea cu o spatulă flexibilă. Se amestecă untul topit până când ingredientele uscate sunt ușor umezite. Apăsați amestecul în partea inferioară a unei tigaie cu arc de 9 inci. Înfășurați bine în afara tigaiei cu două straturi de folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Crumbs
Migdale
Unt
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Sare
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Folie De Aluminiu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
Cuptor
2
Coaceți timp de 10 minute. Se răcește pe un suport de sârmă. Lăsați folia aprinsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Folie De Aluminiu
3
Faceți umplutura: folosind un mixer electric la viteză medie, bateți crema de brânză și zahărul până când sunt bine combinate și ușoare, aproximativ 2 minute. Răsturnați părțile laterale și fundul vasului și bateți din nou până se omogenizează. Bateți ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Răzuiește din nou bolul. Bateți în vanilie, cremă de nucă de cocos și sare. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Cremă De Brânză
Vanilie
Zahăr
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Se toarnă crema rămasă de nucă de cocos într-un castron mic, se acoperă cu plastic și se dă la frigider pentru a fi folosită mai târziu în topping.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă umplutura pe crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Transferați tigaia springform într-o tigaie de prăjire; umpleți tigaia de prăjire cu apă fierbinte de la robinet până când ajunge la 1 inch în sus pe laturile tigaiei springform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie De Prăjire
7
Coaceți timp de 1 oră, până când umplutura este setată, dar încă puțin jiggly în centru (se va întări pe măsură ce se răcește). Scoateți tigaia cu formă de arc din tigaia de prăjire și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Tigaie De Prăjire
Cuptor
Folie De Aluminiu
8
Lăsați tortul să se răcească pe un suport de sârmă timp de 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
9
Acoperiți ușor cheesecake-ul cu folie de plastic și dați-l la frigider până la rece și ferm, cel puțin 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Se toarnă cremă de nucă de cocos și smântână grea într-o cratiță și se încălzește la foc mediu-mic până când amestecul doar fierbe. Într-un castron, turnați amestecul peste ciocolată și bateți până se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Cremă Grea
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Lasă-l să se răcească.
3
Se toarnă 1/2 cană la 1 cană topping peste cheesecake, întinzându-se cu o spatulă offset.
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
4
Garnisiți cu nucă de cocos prăjită și migdale feliate, dacă doriți. Se răcește până când amestecul de ciocolată s-a întărit, aproximativ 10 minute. Rulați un cuțit ascuțit în interiorul tigaiei; eliberați părțile laterale. Feliați și serviți.