Almond Daneză Swirls
Almond Swirls daneze ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 32. O porție conține 93 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de cremă de brânză, lapte, zahăr pentru cofetari și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 13 minute. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Mini Swirls De Zmeură-Migdale, Swirls de piersici și migdale de zmeură, și Swirls de piersici și migdale de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți crema de brânză, extractul de migdale și zahărul până la pufos. Îndoiți jumătate din migdalele tocate în amestecul de brânză cremă. Separați 1 cutie de aluat și asamblați în 4 dreptunghiuri. Apăsați ferm perforațiile pentru a sigila. Apăsați sau rotiți fiecare bucată de aluat pentru a forma un dreptunghi de 7 x 4 inci și întindeți fiecare cu aproximativ 2 linguri de umplutură de brânză cremă până la 1/4 inci de margini. Începând de la capătul scurt, rotiți fiecare dreptunghi strâns într-un cilindru. Repetați cu cealaltă cutie de aluat și umplutura rămasă.
Se așează pe o farfurie, se acoperă cu folie de plastic și se răcește până se întărește, aproximativ 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F în timp ce rulourile se răcesc.
Scoateți din frigider și tăiați fiecare rolă în 4 felii.
Așezați 1/2-inch în afară pe foi de copt negrease. Într-un castron mic, combinați albusul de ou cu 1 linguriță de apă.
Se presară cu migdalele tocate rămase.
Coaceți timp de 18 până la 20 de minute, până se rumenesc.
În timp ce vârtejurile se coace, combinați ingredientele glazurii într-un bol mic. Răciți vârtejurile timp de 3 minute pe rafturi de sârmă așezate peste o foaie de hârtie cerată.
Stropiți glazura peste vârtejurile calde.