Almond Crcommercme Caramel

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Caramelul cr de migdale ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 9. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, lapte evaporat, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Caramel Crunch Eclairs cu cremă de patiserie cu Caramel ars, și Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Turnați zahărul într-o tigaie rotundă de 9 inci.
Puneți tigaia de tort la foc mediu. Gatiti 6 minute sau pana cand zaharul se dizolva si este auriu, scuturand tava de tort ocazional cu clesti. Scoateți imediat de pe foc; pus deoparte.
Așezați ouăle într-un castron mediu; se amestecă cu un tel până se spumează.
Adăugați extracte și lapte; se amestecă cu un tel. Se amestecă 1/4 cană de migdale.
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită pentru tort. Acoperiți cu folie; așezați într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Așezați tigaia în cuptor; adăugați apă fierbinte în tigaia de prăjire la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Scoateți tava de tort din apă; așezați pe un suport de sârmă.
Îndepărtați folia. Cremă rece în tigaie de tort 30 de minute. Slăbiți marginile cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Așezați o farfurie de servire cu susul în jos deasupra tigaiei pentru tort; inversați crema pe farfurie, permițând siropului să stropească peste cremă.
Presărați migdale feliate, dacă doriți.