Almond Cr Caramel

Almond Cr Caramel
Almond Cr caramelul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete. O porție conține 267 calorii, 10g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 9 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de extract de migdale, lapte condensat, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Eclairs Caramel Crunch cu cremă de patiserie caramel ars, și Passion Fruit Caramel monede de aur, ciocolată acoperite Caramel migdale Magic fasole, și scorțișoară Caramel Macadamia Ciocolata baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Turnați zahărul într-o tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Așezați tigaia de tort la foc mediu. Gatiti 6 minute sau pana cand zaharul este dizolvat si auriu, agitând ocazional tigaia cu clesti. Scoateți imediat de pe foc; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CleșteClește
4
Așezați ouăle într-un bol mediu; amestecați cu un bici până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați extracte și lapte; se amestecă cu un bici. Se amestecă 1/4 cană de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se toarnă amestecul în tigaia pregătită pentru tort; acoperiți cu folie; așezați într-o tigaie mare de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Formă De TortFormă De Tort
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Puneți tigaia de prăjire în cuptor; adăugați apă în tigaia de prăjire la o adâncime de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
8
Coaceți la 350 timp de 55 de minute sau până când un cuțit introdus în centru iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
CuțitCuțit
9
Scoateți tigaia de tort din apă; așezați pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
Formă De TortFormă De Tort
10
Îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Lăsați crema să se răcească în tigaia de tort 30 de minute. Slăbiți marginile cu un cuțit sau o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
12
Așezați o farfurie de servire cu susul în jos deasupra tăvii de tort; inversați crema pe farfurie, permițând siropului să stropească peste cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
13
Se presară cu migdale tocate, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista