Almond Buttercrunch

Almond Buttercrunch
Almond Buttercrunch ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 60 de porții cu 83 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Matzo Buttercrunch, Biscuiți Maro Cu Unt, și Ciocolata Caramele Buttercrunch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță la foc mic, combinați untul, zahărul și 1 cană de migdale tocate. Se amestecă constant până când amestecul fierbe, apoi nu se amestecă și nu se agită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
UntUnt
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se încălzește la 300 până la 310 grade F (149 până la 154 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop căzut în apă rece formează fire dure și fragile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
ApăApă
3
Se toarnă pe o foaie mare de biscuiți cu unt. Apăsați imediat chipsurile de ciocolată pe bomboanele fierbinți. Pe măsură ce ciocolata se topește, întindeți-o într-un strat peste bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CiocolataCiocolata
Cookie-uriCookie-uri
BomboaneBomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Presărați migdale tocate mărunt deasupra; se răcește și se rupe în bucăți inegale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții60
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista