Almond Buttercrunch
Almond Buttercrunch ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 10 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 60 de porții cu 83 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână migdale, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Încercați Matzo Buttercrunch, Biscuiți Maro Cu Unt, și Ciocolata Caramele Buttercrunch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță la foc mic, combinați untul, zahărul și 1 cană de migdale tocate. Se amestecă constant până când amestecul fierbe, apoi nu se amestecă și nu se agită.
Se încălzește la 300 până la 310 grade F (149 până la 154 grade C) sau până când o cantitate mică de sirop căzut în apă rece formează fire dure și fragile.
Se toarnă pe o foaie mare de biscuiți cu unt. Apăsați imediat chipsurile de ciocolată pe bomboanele fierbinți. Pe măsură ce ciocolata se topește, întindeți-o într-un strat peste bomboane.
Presărați migdale tocate mărunt deasupra; se răcește și se rupe în bucăți inegale.