Almendrados (Fursecuri Cu Migdale Fără Făină)
Almendrados (cookie-uri de migdale fără făină) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 92 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 24 și costă 32 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, migdale albite, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Fursecuri De Bucurie Cu Migdale De Ciocolată Fără Făină, Fursecuri Cu Migdale De Ciocolată Fără Făină, și Fursecuri de migdale fără făină din Spania pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați 2 căni de migdale într-un robot de bucătărie; procesați până la măcinat fin.
Adăugați zahăr, coajă de lămâie, sare și ou; pulsează de 10 ori sau până când aluatul formează o bilă.
Formați aluatul în 24 de bile, aproximativ 1 lingură fiecare.
Așezați 1 inch pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Se presară uniform cu scorțișoară. Apăsați ușor o migdale întregi în centrul fiecărei bile de aluat.
Coaceți la 350 timp de 16 minute sau până când marginile se rumenesc. Se răcește 5 minute pe tigăi.
Scoateți din tigăi; se răcește pe rafturi de sârmă.