Allioli în stil spaniol (ulei de măsline și maioneză cu usturoi)

Allioli în stil spaniol (ulei de măsline și maioneză cu usturoi)
Allioli în stil spaniol (ulei de măsline și maioneză cu usturoi) este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 497 calorii, 1g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, gălbenuș de ou, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, Sare și oțet tortilla spaniolă cu Allioli cheaty rapide, și Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați gălbenușul de ou, apa, sucul de lămâie și muștarul în fundul unei căni de blender cu imersie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)115 G Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
2
Se toarnă ulei deasupra și se lasă să se așeze timp de 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați capul blenderului de imersie în partea de jos a cupei și porniți-l. Pe măsură ce se formează maioneză, înclinați încet și ridicați capul blenderului de imersie până când tot uleiul este emulsionat. (Pentru instrucțiunile procesatorului de alimente, consultați nota de mai sus).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Transferați allioli într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
5
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline extravirgin. Condimentează după gust cu sare și piper. A se păstra într-un recipient sigilat la frigider timp de până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate SubțireO Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista