Allioli în stil spaniol (ulei de măsline și maioneză cu usturoi)
Allioli în stil spaniol (ulei de măsline și maioneză cu usturoi) este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 497 calorii, 1g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, gălbenuș de ou, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 21 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, Sare și oțet tortilla spaniolă cu Allioli cheaty rapide, și Snapper la grătar în stil spaniol cu Salsa de roșii și măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați gălbenușul de ou, apa, sucul de lămâie și muștarul în fundul unei căni de blender cu imersie.
Se toarnă ulei deasupra și se lasă să se așeze timp de 15 secunde.
Așezați capul blenderului de imersie în partea de jos a cupei și porniți-l. Pe măsură ce se formează maioneză, înclinați încet și ridicați capul blenderului de imersie până când tot uleiul este emulsionat. (Pentru instrucțiunile procesatorului de alimente, consultați nota de mai sus).
Transferați allioli într-un castron mediu.
Șoptind constant, stropiți încet în ulei de măsline extravirgin. Condimentează după gust cu sare și piper. A se păstra într-un recipient sigilat la frigider timp de până la două săptămâni.