Alicia ' s Aloo Gobi

Aloo Gobi al Aliciei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 645 calorii, 17g de proteine, și 43G de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. 346 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de semințe de chimen, usturoi, cartofi Yukon gold și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 95%. Încercați Aloo Gobi curry, cum să faci punjabi Aloo Gobi / stil dhaba, Aloo Gobi , cum să faci Aloo Gobi uscat / Punjabi Aloo Gobi, și stilul restaurantului aloo gobi, cum să faci Aloo Gobi masala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu-mare și adăugați ceapa. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 4 minute, apoi amestecati usturoiul si chimenul. Continuați să gătiți până când ceapa începe să se rumenească.
Se amestecă roșiile și nuca de cocos și coriandrul, sarea, turmericul, ardeiul cayenne, scorțișoara, ghimbirul și cardamomul. Se amestecă până când amestecul începe să fiarbă, apoi se pun cartofii, conopida și fasolea garbanzo. Se amestecă bine. Reduceți căldura la minim și acoperiți.
Fierbeți până când cartofii sunt fragede, 45 de minute până la o oră (acest lucru va depinde de mărimea bucăților de cartofi).
Presărați garam masala, amestecați și gătiți încă 5 minute.