Alice ' s Tea Cup Pumpkin Scones
Alice ' s Tea Cup Pumpkin Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 420 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 165 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați linguri complete de ghimbir măcinat, zară, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți de dovleac din ceașca de ceai a lui Alice, Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, și Kahl De Dovleac Cu Lapte Rece De Dovleac + Scones De Dovleac De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, ghimbirul și scorțișoara. Cu mâinile curate, introduceți untul în amestecul uscat până când este bine încorporat și are consistența pesmetului fin.Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați zeama, dovleacul și extractul de vanilie în fântână. Folosind încă mâinile (am făcut asta cu o racletă de spatulă), combinați ingredientele până când tot amestecul uscat este umed, dar nu frământați!Întoarceți amestecul pe o suprafață făinoasă și adunați aluatul împreună. Bateți ușor aluatul pentru a face un disc de aproximativ 1 1/2 inci grosime.(Aluatul meu a fost destul de moale, așa că am folosit aproximativ o măsură de 1/3 cană și am făcut scones) folosind un tăietor de biscuiți de 3 sau 3 1/2 inch, tăiați cât mai multe scones și așezați-le pe o foaie de copt antiaderentă. Adunați ușor aluatul rămas pentru a tăia mai multe biscuiți—pur și simplu nu frământați prea mult aluatul (din nou, am ocolit toate acestea și am făcut scones.
Coaceți biscuiții timp de aproximativ 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Așezați untul, zahărul brun, sucul de lămâie și sarea într-o cratiță la foc mediu și bateți ușor până când amestecul este neted. La fel cum amestecul ajunge la fierbere ușoară, adăugați smântâna grea și reduceți focul la minim.
Bateți bine timp de 2 minute, sau până când glazura este îngroșată și netedă; apoi scoateți tigaia din heat.To glazurați o scone, țineți-o de jos, înmuiați partea superioară în glazura caldă de caramel și așezați-o înapoi pe foaia de copt. Face 5 O 6