Alice ' s Tea Cup Pumpkin Scones

Alice ' s Tea Cup Pumpkin Scones
Alice ' s Tea Cup Pumpkin Scones ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 420 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 165 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați linguri complete de ghimbir măcinat, zară, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Biscuiți de dovleac din ceașca de ceai a lui Alice, Pumpkin Spice Scones sfaturi + trucuri pentru Scones umede, și Kahl De Dovleac Cu Lapte Rece De Dovleac + Scones De Dovleac De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F. Într-un bol mare de amestecare, combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea, ghimbirul și scorțișoara. Cu mâinile curate, introduceți untul în amestecul uscat până când este bine încorporat și are consistența pesmetului fin.Faceți o fântână în centrul ingredientelor uscate și turnați zeama, dovleacul și extractul de vanilie în fântână. Folosind încă mâinile (am făcut asta cu o racletă de spatulă), combinați ingredientele până când tot amestecul uscat este umed, dar nu frământați!Întoarceți amestecul pe o suprafață făinoasă și adunați aluatul împreună. Bateți ușor aluatul pentru a face un disc de aproximativ 1 1/2 inci grosime.(Aluatul meu a fost destul de moale, așa că am folosit aproximativ o măsură de 1/3 cană și am făcut scones) folosind un tăietor de biscuiți de 3 sau 3 1/2 inch, tăiați cât mai multe scones și așezați-le pe o foaie de copt antiaderentă. Adunați ușor aluatul rămas pentru a tăia mai multe biscuiți—pur și simplu nu frământați prea mult aluatul (din nou, am ocolit toate acestea și am făcut scones.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată1/4 Cană Tulpină De țelină Tânără și Fragedă Feliată
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Colorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se DoreșteColorant Alimentar Roșu și Galben, Dacă Se Dorește
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți biscuiții timp de aproximativ 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Așezați untul, zahărul brun, sucul de lămâie și sarea într-o cratiță la foc mediu și bateți ușor până când amestecul este neted. La fel cum amestecul ajunge la fierbere ușoară, adăugați smântâna grea și reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
2
Bateți bine timp de 2 minute, sau până când glazura este îngroșată și netedă; apoi scoateți tigaia din heat.To glazurați o scone, țineți-o de jos, înmuiați partea superioară în glazura caldă de caramel și așezați-o înapoi pe foaia de copt. Face 5 O 6
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateMediu
Gata În22 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista