Alfredo Pui Oală Puf Plăcinte
Alfredo pui oală puf plăcinte ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 780 calorii, 29G de proteine, și 56G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de mazăre și morcovi, unt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. în general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 47%. Rețete similare includ Alfredo Pui Oală Puf Plăcinte, Mini Pui Alfredo Pot Pies, și Broccoli Pui Alfredo Plăcinte De Mână.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.pulverizați ușor 4 (10 oz) cupe de cremă sau ramekins cu spray de gătit. Pe suprafața ușor făinată, rulați foietaj pe un pătrat de 13 inci.
Tăiați în 4 pătrate. Apăsați ușor 1 pătrat în partea de jos și în sus a fiecărei cupe de cremă, lăsând colțurile să atârne peste laturi.
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu.
Adăugați șalotă. Gatiti aproximativ 3 minute, amestecand ocazional, pana cand se inmoaie ceapa.
Adăugați pui, mazăre și morcovi congelați și sos Alfredo. Gatiti cu 3 pana la 4 minute mai mult, amestecand ocazional, pana cand mazarea este decongelata si amestecul este fierbinte.
Se presară cu frunze de cimbru; se amestecă bine.
Puneți amestecul în cupe de cremă căptușite cu patiserie. Îndoiți colțurile peste umplutură, ciupind până la vârfurile aproape apropiate. Într-un castron mic, bateți oul cu furculița sau biciul de sârmă; periați blaturile de patiserie cu ou.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când patiseria devine maro auriu.
Serviți în cupe sau îndepărtați pe farfurii individuale de servire.