Alfredo Florentin Chicken Panini

Alfredo Florentin Chicken Panini
Alfredo Florentine Chicken Panini ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 5 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 323 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 8 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Dacă aveți ulei de măsline, pâine calabrese, brânză brânză italiano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până brânză ai putea urma acest curs principal cu Bianca Desert Brânză La Grătar ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 59%. Încercați Pui Florentin Panini, Panini Florentin, și Florentin Ton Panini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul panini.
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
2
Rezervați 1/3 cană cremă de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De GătitCrema De Gătit
3
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați spanacul; gătiți și amestecați 1 până la 2 min. sau doar până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
5
Adăugați crema de gătit rămasă, puiul și brânza mărunțită; gătiți și amestecați 5 min. sau până când amestecul de pui este încălzit și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crema De GătitCrema De Gătit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Întindeți amestecul de pui pe 5 felii de pâine; acoperiți cu feliile de pâine rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Răspândiți în afara sandvișurilor cu cremă de gătit rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De GătitCrema De Gătit
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Grătar de pulverizare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Adăugați sandvișuri, în loturi; gatiti 2 min. sau până se rumenesc.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.
Chianti Classico Gran Selezione
Chianti Classico Gran Selezione
Culoare rubinie strălucitoare și concentrație uimitoare de parfumuri. Notele sale eterice fructate, înflorite și balsamice lovesc pentru eleganța lor proaspătă. Note de cireș, vișine, cireș negru, cireș morello, violet, mentă, anason, scorțișoară. Toată splendoarea sa este exprimată în palat cu un echilibru extraordinar între concentrația de aciditate și eleganță. Notele tipice de fructe roșii extinse de taninurile dulci și senzațiile minerale revin. Curat, elegant, persistent și delicat.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții5
Scor De Sănătate12
Revista