Spanakopita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 750 calorii, 26g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, oregano, produse de patiserie phyllo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Alesyasky, Alesyasky, și Spanakopita Pot pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând bine.
2
Desfaceți phyllo și tăiați în dreptunghiuri de 2 (13 - x 9-inch); acoperiți cu prosoape de pânză umedă pentru a preveni uscarea.
3
Așezați 1 foaie phyllo într - un vas de copt de 13 x 9 inci cu unt; periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Așezați o foaie phyllo deasupra, permițând jumătății de foaie să se drapeze peste 1 parte a vasului; ungeți porțiunea în vas cu unt topit. Repetați procedura cu încă 15 foi phyllo, alternând laturile vasului după fiecare foaie, astfel încât fiecare parte a vasului să fie acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Întindeți amestecul de spanac uniform în vas; acoperiți cu o foaie de filo și periați cu unt topit. Îndoiți peste 1 foaie de filo superioară și inferioară; periați cu unt. Îndoiți 1 foaie deasupra pe fiecare parte spre centru; periați cu unt. Se acoperă cu o foaie phyllo; periați cu unt. Repetați procedura de pliere cu foile de phyllo rămase, topping fiecare strat cu o foaie de phyllo și periaj cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Tăiați în 4 sau 8 pătrate.
7
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman