Alesyasky

Alesyasky
Spanakopita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 750 calorii, 26g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, oregano, produse de patiserie phyllo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Alesyasky, Alesyasky, și Spanakopita Pot pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând bine.
2
Desfaceți phyllo și tăiați în dreptunghiuri de 2 (13 - x 9-inch); acoperiți cu prosoape de pânză umedă pentru a preveni uscarea.
3
Așezați 1 foaie phyllo într - un vas de copt de 13 x 9 inci cu unt; periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Așezați o foaie phyllo deasupra, permițând jumătății de foaie să se drapeze peste 1 parte a vasului; ungeți porțiunea în vas cu unt topit. Repetați procedura cu încă 15 foi phyllo, alternând laturile vasului după fiecare foaie, astfel încât fiecare parte a vasului să fie acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Întindeți amestecul de spanac uniform în vas; acoperiți cu o foaie de filo și periați cu unt topit. Îndoiți peste 1 foaie de filo superioară și inferioară; periați cu unt. Îndoiți 1 foaie deasupra pe fiecare parte spre centru; periați cu unt. Se acoperă cu o foaie phyllo; periați cu unt. Repetați procedura de pliere cu foile de phyllo rămase, topping fiecare strat cu o foaie de phyllo și periaj cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Tăiați în 4 sau 8 pătrate.
7
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista