Alesyasky

Alesyasky
Spanakopita ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 750 calorii, 26g de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.59 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați brânză feta, oregano, produse de patiserie phyllo și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Alesyasky, Alesyasky, și Spanakopita Pot pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente, amestecând bine.
2
Desfaceți phyllo și tăiați în dreptunghiuri de 2 (13 - x 9-inch); acoperiți cu prosoape de pânză umedă pentru a preveni uscarea.
3
Așezați 1 foaie phyllo într - un vas de copt de 13 x 9 inci cu unt; periați cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Așezați o foaie phyllo deasupra, permițând jumătății de foaie să se drapeze peste 1 parte a vasului; ungeți porțiunea în vas cu unt topit. Repetați procedura cu încă 15 foi phyllo, alternând laturile vasului după fiecare foaie, astfel încât fiecare parte a vasului să fie acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5
Întindeți amestecul de spanac uniform în vas; acoperiți cu o foaie de filo și periați cu unt topit. Îndoiți peste 1 foaie de filo superioară și inferioară; periați cu unt. Îndoiți 1 foaie deasupra pe fiecare parte spre centru; periați cu unt. Se acoperă cu o foaie phyllo; periați cu unt. Repetați procedura de pliere cu foile de phyllo rămase, topping fiecare strat cu o foaie de phyllo și periaj cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Tăiați în 4 sau 8 pătrate.
7
Coaceți la 425 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate42
Revista