Alaskan King Salmon Chili

Alaskan King Salmon Chili este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 177 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, tabasco, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Somon rege sălbatic din Alaska cu crustă de Hummus peste un pat de fasole franceză, ceapă roșie și salată de castraveți cu ulei de lămâie, Tempura Crabului Rege Din Alaska, și Supă De Somon Din Alaska pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline în cuptorul olandez mare la foc mediu-mic. Se amestecă ceapa, țelina, ardeiul gras roșu și ardeiul poblano până se acoperă; se condimentează cu sare de linguriță de circulat. Acoperiți tigaia și lăsați ceapa să gătească încet, amestecând frecvent până când legumele sunt bine înmuiate și ceapa este ușor aurie, 12 până la 15 minute. Simțiți-vă liber să adăugați o lingură de apă parțial prin gătit dacă tigaia pare prea uscată. Ceapa variază foarte mult în ceea ce privește conținutul de apă. Când legumele sunt gata, amestecați usturoiul și jalapele 8; gatiti inca 1 minut. Întoarceți focul la mediu și adăugați roșiile și lichidul lor; aduceți la foc mic.
Scurgeți și clătiți fasolea, apoi adăugați-le oală împreună cu Tabasco, pastă de roșii, bulion de legume, oregano, pudră de chili, coriandru și chimen. Aduceți înapoi la foc mic, apoi coborâți focul la mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional până când aromele se reunesc, aproximativ 20 de minute. Gustați pentru condimentare și reglați după cum este necesar. Chili - ul poate fi făcut înainte până în acest moment cu până la 24 de ore în avans. Se răcește complet, apoi se acoperă și se dă la frigider. În acest caz, readuceți la foc mic înainte de a continua.
Adăugați somonul și fierbeți până când este gătit, aproximativ 4 minute. Amestecați cu grijă pentru a găti și încorporați somonul fără a-l rupe prea mult.
Serviți cald în boluri individuale cu pene de var pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Somonul funcționează foarte bine cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Vinăria Laguna Russian River Chardonnay cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay]()
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.