Alaskan Halibut Caprese
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian? Halibutul din Alaska Caprese ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 341 calorii, 34G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $5.08 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, fileuri de halibut, brânză mozzarella și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Rețete similare sunt Lasagna De Halibut Din Alaska, Tacos De Halibut Din Alaska, și Halibut De Citrice Din Alaska.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Așezați un suport pentru cuptor la aproximativ 5 inci de sursa de căldură. Pregătiți o foaie de copt cu spray de gătit.
Aranjați halibutul pe foaia de copt pregătită și coaceți până se rumenesc ușor, 4 până la 6 minute. Întoarceți fileurile, condimentați cu sare și piper negru și continuați să gătiți până când carnea este opacă, încă 1 până la 2 minute.
Acoperiți fiecare file cu o felie de brânză mozzarella, o frunză de busuioc și, respectiv, o felie de roșii; repetați straturile.
Puneți halibutul la cuptor și coaceți până când brânza începe să se topească, aproximativ 2 minute.
Bateți oțetul balsamic și uleiul de măsline împreună într-un castron; curând peste porții de halibut.
Se ornează cu busuioc tocat pentru a servi.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa