Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Alaska Salmon Bake cu Pecan Crunch Coating. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $3.52 pe portie. O porție conține 358 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de file de somon, pătrunjel, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, ceea ce e bine. Încercați pecan crunch topped somon, Fileuri de somon cu un strat de wasabi, și Dip De Somon Afumat Din Alaska pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Într-un castron mic, amestecați muștarul, untul și mierea. Într-un alt castron, amestecați firimiturile de pâine, nucile pecan și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Muștar
Pătrunjel
Unt
Nuci Pecan
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Condimentează fiecare file de somon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
File De Somon
3
Așezați pe o foaie de copt ușor unsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Periați cu amestec de muștar-miere. Acoperiți partea superioară a fiecărui file cu amestec de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar
Pâine
Miere
5
Coaceți timp de 10 minute pe inch de grosime, măsurată la cea mai groasă parte sau până când somonul doar fulgi atunci când este testat cu o furculiță.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.