Alaska La Cuptor Cu Portocale

Alaska La Cuptor Cu Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Alaskanul copt portocaliu. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, portocale, șerbet portocaliu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 23 de minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor.

Instrucțiuni

1
Scoateți șerbetul portocaliu în 6 bile și așezați-le pe o farfurie. Congelați până la foarte ferm, cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șerbet Portocaliușerbet Portocaliu
2
Se taie portocalele în jumătate în centru și se taie în jurul marginilor cu un cuțit mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Îndepărtați fructele și membrana, rezervând fructele și cojile de coajă. Tăiați secțiunile portocalii și așezați-le în fundul cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
Coji De PasteCoji De Paste
FructeFructe
4
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Într-un vas curat de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou cu un mixer electric până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
5
Se amestecă în cremă de tartru și se bate treptat în zahăr, continuând să biciuiți până când este rigid și lucios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
ZahărZahăr
6
Așezați cojile portocalii pe o foaie de copt și așezați o bilă de șerbet în fiecare. Acoperiți șerbetul cu bezea, sigilând marginile coajei de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
șerbetșerbet
PortocaliuPortocaliu
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Coaceți timp de 5 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți și serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 23 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista