Alaska La Cuptor Cu Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Alaskanul copt portocaliu. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 122 calorii, 3G de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cremă de tartru, portocale, șerbet portocaliu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 23 de minute. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Alaska La Cuptor, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor.
Instrucțiuni
Scoateți șerbetul portocaliu în 6 bile și așezați-le pe o farfurie. Congelați până la foarte ferm, cel puțin 4 ore.
Se taie portocalele în jumătate în centru și se taie în jurul marginilor cu un cuțit mic.
Îndepărtați fructele și membrana, rezervând fructele și cojile de coajă. Tăiați secțiunile portocalii și așezați-le în fundul cojilor.
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (220 grade C). Într-un vas curat de sticlă sau metal, bateți albușurile de ou cu un mixer electric până se spumează.
Se amestecă în cremă de tartru și se bate treptat în zahăr, continuând să biciuiți până când este rigid și lucios.
Așezați cojile portocalii pe o foaie de copt și așezați o bilă de șerbet în fiecare. Acoperiți șerbetul cu bezea, sigilând marginile coajei de portocale.
Coaceți timp de 5 minute în cuptorul preîncălzit, până se rumenesc.
Scoateți și serviți imediat.