Ajlouk Qura ' a (piure-salată de dovlecei)
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Ajlouk Qura ' a (Salată de piure de dovlecei) ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 48 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, harissa, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Piure de dovlecei cu ceapă, usturoi și mentă, Două Brânză Usturoi Dovlecei Piure De Cartofi, și Piure de cartofi Latkes cu dovlecei și mărar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați dovleceii într-o cratiță mare; acoperiți cu apă la 1 inch deasupra dovlecelului. Aduceți la fierbere și gătiți 20 de minute sau până când dovlecelul este foarte fraged.
Scurgere. În timp ce dovleceii sunt încă în strecurătoare, zdrobiți grosolan dovleceii cu o furculiță; scurgere.
Combinați sucul și următoarele 6 ingrediente (suc prin usturoi) într-un castron; se amestecă cu un tel.
Adăugați dovleceii; aruncați bine.
Se servește cu pâine pita.