Agrodolce Dressing
Pansamentul Agrodolce necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 241 calorii, 0g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 3 și costă 1,23 USD pe porție. Un amestec de ulei de măsline, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de brânză de pepene galben și capră cu pansament Agrodolce, Salată Agrodolce, și Ceapă Prăjită Agrodolce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 3 linguri de zahăr într - o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru; agitați tigaia adesea la foc mare (nu amestecați) până când zahărul este lichefiat și culoarea chihlimbarului, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc și se adaugă 3/4 cană de vin roșu uscat și 3 linguri de oțet balsamic (amestecul se va balona puternic și zahărul se va întări). Reveniți la foc mare și adăugați 2 lingurițe usturoi tocat, 3/4 linguriță boabe de piper negru, 3/4 linguriță frunze de rozmarin proaspete sau uscate tocate și 1/2 linguriță sare. Se amestecă des până când zahărul caramelizat se topește din nou și amestecul se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 5 minute.
Lăsați să stea cel puțin 2 ore.
Se toarnă printr-o strecurătoare fină așezată peste un bol mic.
Bateti in 3 linguri ulei de masline extra-virgin si 2 lingurite suc proaspat de lime.