Afumat Boston Fund

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Boston Butt afumat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 624 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de oțet de cidru, friptură de porc boston butt, sos teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Doamna și Fiul ' s afumat Boston fundul friptură, Boston Fund Cu Lapte, și Umăr De Porc La Grătar (Boston Butt) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Tăiați fante adânci în friptură folosind un cuțit de tăiat; adăugați friptură la marinată. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Înmuiați bucăți de lemn în apă 1 oră.
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni.
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Așezați friptura în centrul raftului inferior pentru alimente.
Gatiti, acoperit, 6 pana la 8 ore sau pana cand un termometru pentru carne introdus in cea mai groasa portiune Inregistreaza 165, adaugand apa suplimentara, daca este necesar.
Scoateți din fumător; se răcește ușor. Se toacă sau se toacă; se servește cu sos de grătar.