Afumat Boston Fund

Afumat Boston Fund
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Boston Butt afumat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 66g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 624 calorii. Pentru $2.83 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de oțet de cidru, friptură de porc boston butt, sos teriyaki și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 74%. Încercați Doamna și Fiul ' s afumat Boston fundul friptură, Boston Fund Cu Lapte, și Umăr De Porc La Grătar (Boston Butt) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 ingrediente într-un vas superficial sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Tăiați fante adânci în friptură folosind un cuțit de tăiat; adăugați friptură la marinată. Acoperiți sau sigilați și răciți 8 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Înmuiați bucăți de lemn în apă 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
4
Pregătiți focul de cărbune în fumător; lăsați să ardă 15 până la 20 de minute.
5
Scurgeți bucățile de lemn și așezați-le pe cărbuni.
6
Puneți tava de apă în fumător; adăugați apă la adâncimea liniei de umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați friptura în centrul raftului inferior pentru alimente.
8
Gatiti, acoperit, 6 pana la 8 ore sau pana cand un termometru pentru carne introdus in cea mai groasa portiune Inregistreaza 165, adaugand apa suplimentara, daca este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
9
Scoateți din fumător; se răcește ușor. Se toacă sau se toacă; se servește cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista