Afine Shortbread
Cranberry Shortbread este un vegetarian desert. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 171 calorii. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 61 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetărie, extract de vanillan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Afine Shortbread, Afine Shortbread, și Shortbread De Afine-Portocaliu.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F cu un suport în centru.
Combinați untul la temperatura camerei, zahărul cofetarilor, vanilia, făina și sarea într-un bol mare de amestecare. Bateți cu lingura de lemn până se combină, dar nu prea cremoasă. Se amestecă afine uscate.
Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inc pentru a modela aluatul într-un pătrat mare, apoi pentru a-l întoarce pe o tăietură. Faceți tăieturi paralele pentru a forma benzi lungi de 1 inch lățime, apoi tăiați fiecare dintre aceste benzi în jumătate transversal pentru a produce șaisprezece până la optsprezece fursecuri de aproximativ 1 pe 4 inci.
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Coaceți până când începeți să devină auriu pe fund, aproximativ 20 de minute.
Așezați tigaia pe raftul de răcire până când se răcește suficient pentru a atinge, aproximativ 20 de minute.
În timp ce cookie-urile se coace, tăiați ciocolata în bucăți mici (1/4 inch sau mai mici). Umpleți tigaia mică cu sos cu 1 " de apă și încălziți până la fierbere (nu fierbe).
Așezați bucățile de ciocolată într-un vas mic de furat inoxidabil și așezați vasul deasupra tigaiei cu sos cu apă clocotită. Aveți răbdare:) și așteptați până când ciocolata pare să se topească abia (pare lipicioasă pe margini). Folosind spatula de cauciuc, se amestecă ușor ciocolată până când apare topit cu biți încă în ea.
Scoateți vasul din tigaie și așezați-l pe un prosop de hârtie pentru a absorbi orice apă/condens pe fundul vasului, astfel încât apa să nu-și facă loc în ciocolată. Continuați să amestecați până când ciocolata este complet topită. Ar trebui să pară lucios, nu granulat.
Se toarnă ciocolata în punga ziplock și se taie o bucată foarte mică de pe colțul pungii și se stoarce ciocolata pe prăjiturile răcite.