Blueberry-Nectarine Crisp necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1194 calorii, 15g de proteine, și 64G de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați brânză mascarpone, apă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Nectarine Blueberry Crisp, Afine-Nectarine Crisp, și Nectarine-Blueberry Crisp.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Pentru umplutură: aruncați afinele și nectarinele într-un castron mare cu coaja de lămâie și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Coaja De Lămâie
Nectarină
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați restul ingredientelor și amestecați pentru a combina. Împărțiți umplutura uniform între 4 (6 uncii) ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
1
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie, cu excepția apei. Puls până la combinare, acest lucru va dura aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați apa, câte 1 lingură odată, până când amestecul este aglomerat, dar sfărâmicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Completați fiecare ramekin cu topping. Asigurați-vă că stropiți ușor toppingul și nu îl împachetați. Ideea este să arăți foarte sfărâmicios și stâncos.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Așezați ramekinele pe o tavă de foi și coaceți-le în cuptor până când umplutura este fierbinte și cu bule, iar toppingul este maro și crocant, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
5
Îndulciți mascarpone cu zahărul. Pe o tigaie sau o farfurie mică, lingurați cu grijă 4 porții mici de mascarpone îndulcit și răciți până când sunt gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Completați fiecare crocant cu o quenelle de mascarpone rece.