Afine Murate
Cranberries murate este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 37 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Mergeți la magazin și ridicați condimente de decapare, afine, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Afine Murate, Anason Stelat Ghimbir Murat Sfecla {+Kimchi Murat Sfecla}, și Ouă murate roz gâdilate sau drăguțe în ouă murate Roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, apa, oțetul și condimentele de decapare într-o cratiță nereactivă la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți până se reduce la jumătate. Se strecoară amestecul de oțet printr-o sită peste o altă cratiță medie nereactivă; aruncați solidele.
Adăugați afine proaspete la amestecul strecurat și puneți tigaia la foc mediu. Aduceți amestecul la foc mic și gătiți doar până când afinele încep să apară (aproximativ 5 minute), amestecând ocazional.
Scoateți din căldură; rece. Se răcește cel puțin 24 de ore.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Beciurile de stepă Dry Riesling cu un rating de 4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Beciuri De Stepă Riesling Uscat]()
Beciuri De Stepă Riesling Uscat
Aromele de mere verzi, lime, pere și cremă de vanilie duc la o senzație delicată de gură cu note minerale, măr, coajă de lămâie și aciditate crocantă.