Afine Fulgi De Ovăz Struguri-Nuci Cookie-Uri
Afine fulgi de ovăz struguri-nuci cookie-uri ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 177 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 148 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr brun, ou, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Nuci De Struguri-Fursecuri De Afine Cu Fulgi De Ovăz, Prăjituri Sănătoase De Struguri-Nuci De Ovăz Cu Afine, și Biscuiți Cu Nuci De Struguri.
Instrucțiuni
Reglați rafturile cuptorului la pozițiile treimea superioară și a treia inferioară și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foaie de copt cu hârtie pergament.
Prăjiți ovăzul în tigaie mare la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până când este parfumat, 6 până la 8 minute.
Transferați în castron mediu. Se amestecă făina, nucile de struguri, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Pune deoparte.
Ștergeți tigaia. Topiți untul la foc mediu. Gatiti pana se rumeneste, 6-8 minute, ocazional învârtindu tigaie. Untul se va spuma în timpul gătitului; spuma de subzistență este un indicator că este aproape gata. Odată ce solidele sunt maro caramel, scoateți tigaia de pe foc și turnați imediat untul într-un castron mare, răzuind toate solidele.
Bateți zahărul, oul și vanilia în unt brun. Cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc, amestecați amestecul de fulgi de ovăz.
Se amestecă până se combină. Se amestecă afine.
Aruncați aluatul îngrămădind linguri pe foile de copt pregătite, distanțându-le la aproximativ 2 inci. Aplatizați ușor aluatul cu vârful degetelor.
Coaceți prăjiturile până devin aurii, 12 până la 14 minute, alternând foile la jumătatea coacerii.
Transferați pe rafturile de răcire și răciți prăjiturile pe foi până când sunt ferme, 5 până la 10 minute.
Transferați cookie-urile direct pe rafturile de răcire și răciți complet.
Se servește la temperatura camerei sau se răcește complet.