Afine Crumb Baruri
Blueberry Crumb baruri ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 24 de porții cu 151 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun auriu, migdale, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Afine Crumb Baruri, Afine Crumb Baruri, și Afine Crumb Baruri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. fund de unt din tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Bateți făina, ovăzul, zahărul, sarea și scorțișoara într-un castron mare.
Adăugați 1 cană de unt; frecați cu vârful degetelor până laamestec se lipesc împreună în aglomerări mici.
Transferați 2 căni într-un castron mediu; se amestecă înmigdale și se rezervă pentru topping.
Apăsați amestecul de firimituri rămas uniformîn partea de jos a tăvii pregătite.
Coaceți crustăpână la auriu și doar ferm la atingere, aproximativ 22 de minute. Se răcește 10 minute.
Se amestecă toate ingredientele în mediucastron.
Se întinde uniform peste crustă în tigaie, apoipresarați topping rezervat peste.
Coaceți barele până când umpleți bulele gros pe margini și toppingul este maro auriu, aproximativ 40 de minute; se răcește în tigaie pe raft.
Tăiați lungimeaîn 4 benzi, apoi tăiați fiecare bandă în 6 bucăți, formând 24 de bare.
Aceste bare sunt bestenjoyed în ziua în care sunt coapte. Dacă doriți să începeți rețeta, toppingul de crustă și firimituri poate fi făcut cu două zile înainte. Se acoperă separat și se răcește.