Aebelskiver
Aebelskiver ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ouă, zahăr, sare de masă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, praful de copt, zahărul și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mediu, amestecați gălbenușurile, vanilia, untul topit și zeama împreună.
Adăugați ingredientele umede la uscat în 3 până la 4 adaosuri, bătând cu un tel până se combină și se omogenizează.
Într-un castron mare, bateți albușurile de ou cu mixer electric (sau într-un mixer de stand) până când dețin vârfuri rigide.
Adăugați 1/3 din albușurile bătute în amestecul de făină și pliați ușor cu spatula până abia se combină. Repetați cu restul de 2/3 de albușuri de ou, fiind cât mai blând posibil.
Se pune aebelskiver tigaie la foc mediu și se adaugă aproximativ 1 linguriță de unt la fiecare godeuri. Odată ce clocotește, aruncați 1 lingură de aluat în fiecare godeu.
Așezați umplutura dorită în mijlocul fiecărui puț umplut cu aluat și adăugați suficient aluat deasupra pentru a acoperi complet.
Când partea inferioară a fiecărui aebelskiver este ușor maro și alunecă ușor pe tigaie, folosiți o frigăruie sau o furculiță pentru a o răsturna rapid pentru a găti cealaltă parte. Continuați să răsturnați până se rumenesc pe ambele părți.
Păstrați aebelskiver fierte cald pe un platou termorezistent acoperit într-un cuptor mic în timp ce restul de gătit. Odată ce toate clătitele sunt fierte, se pudrează cu zahăr pudră (dacă se dorește) și se servește imediat.