Adult Swim: crearea Braise-ului perfect pentru vin

Adult Swim: crearea Braise-ului perfect pentru vin
Adult Swim: crearea Braise de vin perfectă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 33g de proteine, 82G de grăsime, și un total de 1100 calorii. Pentru $ 8.16 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți sfoară de gătit, o servesc peste usturoi prăjit și piure de păstârnac. și, păstăi de cardamom și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Desert De Înot Pe Insulă, Coaste Prime Perfecte Cu Vin Roșu Jus, și Friptură perfectă cu coaste Prime cu vin roșu Jus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade. Scăzut și slow.In un cuptor olandez, încălziți uleiul și rumeniți fiecare parte a fripturii de miel. Puneți deoparte pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Se adaugă ceapa și morcovul și cățelul de usturoi și se sotează câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Adăugați doar un pic de vin pentru a deglaza tigaia. Transpirați acest amestec timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați vinul, siropul sau sucul și cireșele uscate și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe UscateCireșe Uscate
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați crenguța de rozmarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
6
Așezați friptura de miel în oală, partea grasă up.In cheesecloth, înfășurați toate lucrurile de la pudra de cacao la boabele de piper. Legați-vă într-un pachet. Cuibărește acest pachet Lângă miel. Se acoperă și se introduce la cuptor timp de trei ore.Acest lucru ar trebui să fie fall-off-the-OS licitație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Scoateți friptura pe un platou, acoperiți și păstrați la cald. Strecurați lichidul de gătit peste un castron pentru a capta tot acel lichid delicios de fiert. Aruncați toate solidele și pachetul. Și-a făcut treaba și a făcut-o bine.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
8
Puneți lichidul înapoi în oală și fierbeți, neacoperit, pe aragaz până când este suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri.Servesc asta peste usturoi prăjit și piure de păstârnac. Și, da, copilul a mâncat-o. Îmi fură și ciocolata neagră. Și îmi beau cafeaua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata NeagraCiocolata Neagra
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Ingrediente

1igname, decojită și tăiată în felii groaseigname, decojită și tăiată în felii groase2Tbssemințe de struguri sau ulei de canolasemințe de struguri sau ulei de canola1pod cardamom negrupod cardamom negru2morcovi, tocați aproximativmorcovi, tocați aproximativ1Piața Marepânză de brânzăpânză de brânză1Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)Stoli Vanilie (optional pentru a-i da lovitura)1TBCboabe de cafeaboabe de cafea4creveți și cu venesfoară de gătitsfoară de gătit591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcireșe uscatecireșe uscate1sticlăvin roșu secvin roșu sec4creveți și cu veneÎntr-un cuptor olandez, încălziți uleiul și rumeniți fiecare parte a fripturii de miel. Puneți deoparte pe un platouÎntr-un cuptor olandez, încălziți uleiul și rumeniți fiecare parte a fripturii de miel. Puneți deoparte pe un platou1TBCPudră de cacao olandezăPudră de cacao olandeză12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit4creveți și cu veneServesc asta peste usturoi prăjit și piure de păstârnac. Și, da, copilul a mâncat-o. Îmi fură și ciocolata neagră. Și îmi beau cafeauaServesc asta peste usturoi prăjit și piure de păstârnac. Și, da, copilul a mâncat-o. Îmi fură și ciocolata neagră. Și îmi beau cafeaua2păstăi de cardamom verdepăstăi de cardamom verde1ceapa, cubuleteceapa, cubulete8Boabe de piper SichuanBoabe de piper Sichuan907pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOfriptură de coaste de mielfriptură de coaste de miel1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsirop de soc (sau doar suc de cireșe)sirop de soc (sau doar suc de cireșe)1crenguțătulpini de vițel cărnoase, de 2 până la 3 inci grosimetulpini de vițel cărnoase, de 2 până la 3 inci grosime1Bucăți de caramele Heath Bar5 bomboane de napolitană Necco, împărțite5 bomboane de napolitană Necco, împărțite1Chile scotch bonet, tocatChile scotch bonet, tocat4creveți și cu veneÎn tifon, înfășurați toate lucrurile de la pudra de cacao la boabele de piper. Legați-vă într-un pachet. Cuibărește acest pachet Lângă miel. Se acoperă și se introduce la cuptor timp de trei oreÎn tifon, înfășurați toate lucrurile de la pudra de cacao la boabele de piper. Legați-vă într-un pachet. Cuibărește acest pachet Lângă miel. Se acoperă și se introduce la cuptor timp de trei ore4creveți și cu veneE bine. Este foarte, foarte bun. Și puștiului i-a plăcut. Ceea ce am împărtășit, oricumE bine. Este foarte, foarte bun. Și puștiului i-a plăcut. Ceea ce am împărtășit, oricum1sticlăDeci, ce se întâmplă dacă ați Deci, ce se întâmplă dacă ați "construit" perfectul cabernet în arome, ați adăugat complexitatea ciocolatei și a cafelei, apoi ați adăugat vinul și l-ați folosit astfel încât să fierbeți o friptură superbă de coaste de miel
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista