Adobo Herb Salsa

Nevoie de o fără gluten, întreg 30 și vegan hor d ' oeuvre? Adobo Herb Salsa ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 83 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ceapă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Adobo Quesadilla Burger cu Salsa de porumb la grătar, Chipsuri Adobo cu brânză caldă de capră și salsa de coriandru, și Chipsuri Adobo cu brânză caldă de capră și salsa de coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați împreună roșiile, ardeiul gras, ceapa, coriandrul, sosul adobo, tarhonul și oțetul. Condimentează după gust cu sare, acoperă și dă la frigider cel puțin 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.