Adobo Turcia cu sos roșu-Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 800 de calorii, 107G de proteine, și 34G de grăsime. Pentru $2.21 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute ancho, unt dacă este necesar, curcan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Curcan cu saramură de bere cu Chile roșu Adobo, Curcan prăjit cu Mole cu umplutură de masă și sos de Chile, și Sos De Chile Roșu De Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați ardeii iute pe lungime, apoi tulpina și semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
2
Încălziți o tigaie mare și grea (nu antiaderentă) la foc mediu până când este fierbinte, apoi prăjiți ardeii iute în loturi, deschizându-le plat, rotind și apăsând cu clești, până când sunt mai flexibile și ușor schimbate în culoare, aproximativ 30 de secunde pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Clește
3
Transferați într-un castron și acoperiți ardeii iute cu apă fierbinte, apoi înmuiați până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Între timp, prăjiți condimentele într-o tigaie mică și grea la foc mediu-mic, amestecând frecvent, până când sunt parfumate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scurgeți ardeii iute, aruncând lichidul și pur și pur și simplu într-un blender cu condimente, usturoi, ierburi, oțet, apă, ulei și 2 lingurițe de sare până când sunt foarte netede, aproximativ 1 minut. Puneți deoparte 1/2 cană adobo pentru sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Ardei Iute
Usturoi
Condimente
Sos
Ierburi
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Clătiți curcanul în interior și în exterior și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
2
Presărați 2 lingurițe de sare uniform în cavitățile de curcan și pe toată pielea, apoi frecați adobo rămas (o cană mică de 3/4) pe tot curcanul, inclusiv cavitățile. Îndoiți pielea gâtului sub corp, apoi puneți vârfurile aripilor sub sân și legați tobe împreună cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Toată Turcia
Sare
Condimente Uscate Freca
3
Se transferă în raft în tigaie și se marinează, acoperit cu folie de plastic și răcit, cel puțin 8 ore și până la 2
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tigaie De Prăjire
1
Lăsați curcanul să stea, acoperit, la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
2
Preîncălziți cuptorul la 350 F cu suportul în treimea inferioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Adăugați 1 cană de apă în tigaie și prăjiți curcanul 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Periați curcanul cu ulei și adăugați apă rămasă din cană, apoi cortați ușor cu folie și rotiți tigaia. Prăjiți (dacă partea inferioară a tigaiei devine uscată, adăugați 1/2 cană mai multă apă) până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cărnoasă a fiecărei coapse (testați ambele; aproape de os, dar fără a atinge) înregistrează 170 F, 1 3/4 până la 2 3/4 ore mai mult (timp total de prăjire: 2 3/4 până la 3 3/4 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Apă
Os
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Folie De Aluminiu
Tigaie
5
Înclinați cu atenție Turcia, astfel încât sucurile din interiorul cavității mari să intre în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați curcanul într-un platou și lăsați-l să stea, neacoperit, 30 de minute (temperatura cărnii coapsei va crește la 175 până la 180 F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Carne
1
Puneți tigaia peste 2 arzătoare, apoi adăugați 1 cană de curcan și fierbeți la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maro, 2 minute. Strecurați sucurile de tigaie printr-o sită cu ochiuri fine în măsură de 2 litri și îndepărtați grăsimea (sau folosiți un separator de grăsime), rezervând grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Sita
2
Adăugați suficient stoc de curcan în lichid pentru a aduce în total 5 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turcia Stoc
3
Bateți împreună făina, 6 linguri de grăsime rezervată (dacă este mai puțin, adăugați unt topit) și rezervați 1/2 cană adobo într-o cratiță medie grea, apoi gătiți la foc mediu, amestecând constant, 3 minute (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați sucuri de tigaie și stoc într-un flux rapid, amestecând constant pentru a preveni cocoloașele. Se aduce la fierbere, șoptind, apoi se fierbe, șoptind ocazional, până se îngroașă, 10 până la 15 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie
5
Serviți curcanul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Sos
1
Adobo poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit într-un recipient etanș.