Adevărat Texas Chili
Reteta adevărat Texas Chili ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă servește 4 și costă 3,31 USD pe porție. Acest fel principal are 745 calorii, 57G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, seu de vită redat, pene de tei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma pene de var, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Congelată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Quick Chili – o familie încercată și adevărată, Al 5-lea concurs anual de Chili: intrarea #1-Chili în stil Texas, și Texas Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ardeii iute într-o tigaie mare cu față dreaptă la foc mediu-mic și prăjiți ușor ardeii iute până când sunt parfumați, 2 până la 3 minute pe fiecare parte. Nu - i lăsa să ardă sau vor deveni amari.
Așezați ardeii iute într-un castron și acoperiți-i cu apă foarte fierbinte și înmuiați până se înmoaie, 15 până la 45 de minute, rotind o dată sau de două ori.
Scurgeți ardeii iute; împărțiți-le și îndepărtați tulpinile și semințele (o scurtă clătire ajută la îndepărtarea semințelor, dar nu spălați carnea).
Așezați ardeii iute în vasul unui blender și adăugați chimenul, piperul negru, 1 lingură de sare și 1/4 cană de apă. Purificați amestecul, adăugând mai multă apă după cum este necesar (și ocazional răzuind părțile laterale ale borcanului blenderului), până când se formează o pastă netedă, ușor fluidă (doriți să eliminați toate bucățile de piele, cu excepția celor mai mici.) Puneți pasta de chile deoparte.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și topiți 2 linguri de untură. Când începe să fumeze, rotiți tigaia pentru a acoperi și adăugați jumătate din carnea de vită. Se rumenesc ușor pe cel puțin două părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, reducând căldura dacă carnea amenință să ardă.
Se transferă într-un castron și se repetă cu încă 2 linguri de untură și carnea de vită rămasă. Rezervă.
Lăsați tigaia să se răcească ușor și puneți-o la foc mediu-mic. Topiți restul de 1 lingură de untură în tigaie; adăugați ceapa și usturoiul și gătiți ușor timp de 3 până la 4 minute, amestecând ocazional.
Adăugați stocul, restul de 2 căni de apă și bateți treptat în masa harina pentru a evita cocoloașele. Se amestecă pasta de chile rezervată, răzuind fundul tigaiei cu o spatulă pentru a slăbi bucățile rumenite.
Adăugați carnea de vită rezervată (și orice sucuri din castron) și aduceți la foc mic la foc mare. Reduceți căldura pentru a menține cea mai mică fierbere posibilă (doar câteva bule care sparg suprafața) și gătiți, amestecând ocazional, până când carnea este fragedă, dar încă oarecum fermă și 1 1/2 până la 2 căni de sos îngroșat, dar totuși lichid, înconjoară cuburile de carne, aproximativ 2 ore.
Se amestecă bine zahărul brun și oțetul și se adaugă mai multă sare după gust; fierbeți ușor încă 10 minute. În acest moment, poate părea că există exces de sos. Opriți focul și lăsați chili-ul să stea cel puțin 30 de minute, timp în care carnea va absorbi aproximativ jumătate din sosul rămas în tigaie, lăsând carnea scăldată într-un sos gros, oarecum fluid. Se amestecă bulion sau apă suplimentară dacă amestecul pare prea uscat. Dacă amestecul pare puțin slăbit și umed, lăsați-l să fiarbă puțin mai mult (uneori ne place să zdrobim parțial cuburile de vită cu spatele unei linguri pentru a le lăsa să absoarbă mai mult sos). Reglați echilibrul aromelor cu puțină sare suplimentară, zahăr sau oțet, dacă doriți.
Reîncălziți ușor și serviți în boluri individuale cu o păpușă de smântână deasupra și o pană de var pe lateral.
Din Biblia cărnii lui Lobel: tot ce trebuie să știți despre carne și păsări de Curte de la maeștrii măcelari din America de Stanley, Evan, Mark și David Lobel, cu Mary Goodbody și David Whiteman. Text copyright 2009 de Morris Lobel & Sons, Inc.; fotografii: 2009 de Lucy Schaeffer. Publicat de Chronicle Books LLC.