Adevarata Placinta Cu Mere
Reteta adevarata placinta cu mere este gata în aproximativ 1 oră și 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 168 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, mere granny smith, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 297 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Adevărata Afacere Cereale, Ma Po Tofu - adevărata afacere, și Adevărata Afacere Deviled Ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați făina, zahărul și sarea; se taie în unt până se sfărâmă. Adăugați treptat apă, aruncând cu o furculiță până când aluatul se ține împreună când este presat. Împărțiți aluatul în două porții, astfel încât una să fie puțin mai mare decât cealaltă; înfășurați fiecare în folie de plastic. Se dă la frigider timp de 1 oră sau până când este ușor de manevrat.
Preîncălziți cuptorul la 425. Într-un castron mare, combinați mere, zahăr, suc de lămâie, făină, sare, scorțișoară și nucșoară.
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți o porție mai mare de aluat la 1/8-in. cerc gros.
Transfer la un 9-in. placă de plăcintă, tăierea chiar și cu marginea. Umpleți cu amestec de mere, îngrămădind în centru. Dot mere cu unt. Periați ușor marginea de patiserie cu o parte din oul bătut.
Întindeți aluatul rămas pentru a se potrivi deasupra plăcintei; așezați peste umplutură. Tăiați, sigilați și marginile flautului.
Tăiați fante în patiserie.
Ungeți blatul cu ou; se presară cu zahăr superfin.
Așezați pe un 15x10x1-in căptușit cu folie. tigaie de copt.
Coaceți 20 de minute. Reduceți căldura la 375.
Coaceți 50-60 de minute sau până când crusta este maro aurie și umplutura este bulbucată. Se răcește pe o grătar cu 2 ore înainte de servire.