Acqua Pazza (pește fiert în bulion de roșii-usturoi)
Acqua Pazza (pește fiert în bulion de roșii-usturoi) este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 45 de porții. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 183 calorii. Dacă aveți bas cu dungi, ulei de măsline, vin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 33 de minute. Cu o lingură scor de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Pesce all 'acqua pazza (pește Braconat în "apă nebună"), Biban de mare all ' acqua Pazza, și Snapper roșu în Acqua Pazza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți un cuptor la 204°.In un cuptor olandez sau o tigaie saut rezistentă la cuptor la foc mediu, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline, adăugați usturoiul și sautul, amestecând des, până devin aurii, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fulgii de chili, vinul, caperele și apa. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu-mic și se fierbe în timp ce peștele se gătește.Condimentați fileurile de pește cu sare și piper și praf ușor ambele părți ale fileurilor cu flour.In o tigaie mare saut la foc mare, încălziți 2/3 cană de ulei de măsline până aproape de fumat. Aranjați peștele, cu pielea în jos, în tigaie și prăjiți până devine auriu dedesubt, 2 până la 3 minute. Folosind o spatulă cu fante, transferați peștele în lichidul care fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Bomboane De Caracatiță Brite
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați roșiile uscate la cuptor și cherry și măslinele. Reveniți la foc mic, transferați tigaia în cuptor și coaceți timp de 10 minute. Întoarceți tigaia pe plită și puneți-o la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, Decojiți
4
Transferați peștele în boluri individuale încălzite. Se fierbe lichidul, amestecând ocazional, până se reduce la 6 căni, 4 până la 5 minute. Gustați sosul și reglați condimentele cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Presărați pătrunjelul și busuiocul peste pește și lingurați sosul peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Bomboane De Caracatiță Brite
6
Stropiți cu ulei de usturoi și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
7
Servește 6.* Pentru a face roșii uscate la cuptor, alegeți cele mai coapte roșii de prune disponibile. Preîncălziți un cuptor la 149°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Prune Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Tăiați fiecare roșie pe lungime în sferturi și aranjați, feliată cu fața în sus, pe o grătar așezată pe o foaie de copt. Înveliți ușor roșiile cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
9
Coaceți roșiile până când și-au pierdut mult din lichid și s-au micșorat considerabil, aproximativ 2 ore.