Acasa

Acasa
Acasă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,31 USD pe porție. O porție conține 776 calorii, 28G de proteine, și 56G de grăsime. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți oregano, quinoa, 3vinete lungi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este uimitor. Încercați "Casa Dulce Casa" Turtă Dulce Cottage, Acasă Smooth Acasă, și Cartofi prăjiți acasă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Feliați vinetele pe lungime doar puțin mai subțiri decât 1/4". Am folosit o mandolină franceză, dar probabil ai putea face asta cu un cuțit ascuțit. Aruncați piesele de capăt. Ar trebui să aveți 12 felii uniforme. Folosiți o perie de patiserie sau alt instrument pentru a acoperi ambele părți cu o doză generoasă de ulei de măsline.Puneți grătarul cuptorului în poziția de sus și fierbeți vinetele câteva minute pe o parte până când suprafața este frumoasă și maro. Dacă cuptorul dvs. este întârziat ca al meu, probabil că va trebui să îl faceți în câteva loturi pentru a le rumeni uniform. Dacă nu aveți deja niște ardei roșu prăjit așezat în frigider, acesta este și momentul perfect pentru a face grătar pentru umplutură.În timp ce vinetele sunt la cuptor, puteți începe sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
MandolinăMandolină
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Călește ceapa, usturoiul și oregano în uleiul de măsline până când sunt parfumate și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați roșiile și sarea și piperul la foc mic timp de aproximativ 15 minute până când este ușor redus și frumos și gros.Pentru umplutură, aruncați toate ingredientele într-un castron și amestecați pentru a combina. Feta este de obicei destul de sărată, așa că probabil nu trebuie să adăugați sare. Feta mea lipsea puțin în departamentul de sare, așa că am adăugat un vârf. Feta mea a fost, de asemenea, destul de moale, așa că nu a trebuit să folosesc un ou pentru a-l lega împreună, dar dacă umplutura dvs. este prea sfărâmicioasă, adăugați un ou în acest moment.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Pentru a face rulourile, aruncați doar o lingură de umplutură pe o bucată de vinete și rulați. Am folosit un pyrex de sticlă de 8" x8", așa că am avut 3 rânduri de 4 în tigaie. Acoperiți rulourile cu sos de roșii, apoi acoperiți cu feliile de mozarella proaspătă. Am presărat niște boia deasupra brânzei pentru un pic de culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
La 8 PruneLa 8 Prune
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
(tub Mare)(tub Mare)
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți timp de 30-45 de minute până când sosul este frumos și Bulbuc și brânza s-a rumenit puțin deasupra. Dacă brânza are nevoie de mai multă rumenire, puteți porni cuptorul pentru a se fierbe câteva minute pentru a-l termina.Am servit asta cu o chiffonadă de mentă deasupra și o salată baby mizuna îmbrăcată cu o vinaigretă de mentă de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
MizunaMizuna
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista